JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Vizyon şansı bulmuş olması bile büyük bir mucizeyken bu X-Men-Heroes karışımı filmden daha fazlasını beklemek fazla iyimserlik olur.Bir türlü bitmek bilmeyen uzun süresi de eklenince tv karşısında şekilden şekile girebilirsiniz.
Ben film ile ilgili yorum yapmadan önce şunu belirtmek istiyorum.Eğer yabancı dizileri takip ediyorsanız 'Heroes' diye bir dizi var.Çeşitli güçleri olan insanların konu alındığı bir dizi 'Heroes'.Bu tür yapımlarda 'Heroes' çok izlenince beyazperdeye aktarılmaya başlandı tabii.Ben bu film hakkında pekte kötü bir yorumda bulunmayacağım.İki grup arasındaki kıyasıya rekabeti anlatan 'Heroes' tarzında bir yapım var karşımızda.Ben bu filme 10 üzerinden 8 puan veriyorum.İzlerken kesinlikle sıkılmayacağınız bir film.
Filmde küçük kız ile ilgili olan sahneler gerçekten çok güzeldi. Sonrasını tahmin edemediğin güzel sahneler. Filmin geri kalanı konusunda çoğunluğa katılıyorum; sırf sağı solu doldurmak için bildiğimiz izlediğimiz özel güç gidişi gelişi, kahramanın gaza gelişi ve finaller. Ama bu filmin bir kötü zamanlaması da bir arkadaşın dediği gibi Heroes un yayınlandığı zamana denk gelmesi. Taş çatlasa benden 4,5/10 alır. Uzman değilim ama naciizane görüşüm bu şekilde.
'Heroes' dizisinin yolundan giden ama ne onun kadar akıcı, nede onun kadar sağlam bir kurgusu olan, sıkıcı ve bitsede salondan çıksak,diyeceğim bir filmdi.
Telekinetik ve psişik güçleri olan birkaç amerikan gencin HongKong'ta Amerika ve Çin devletleri tarafından yine bu yöntemler kullanılarak derdest edilmelerini konu alan ütopik bir yapım. Film o kadar sıkıcı ki aksiyon sahnelerinde bile algoritmalarımda bir kıpırtı dahi hissemedim. Dakota Fanning'in güzelliği Camilla Belle'in masum çekiciliği olmasa film hiç çekilmezdi. Birde kadroda "Fantastic Four" filminin delidolu genci nam-ı diğer Kaptan Amerika "Chris Evans" ile oscar adaylarından Djimon Hounsou gibi oyuncuların bulunması dahi filmi kurtaramamış. Filmin finali ise sanki yönetmen çekim yaparken elektrikler kesilmişte devamını çekmeyi unutmuş gibi....
daha fazla action,herbiri özelliklerini daha fazla kullanabilcekleri sahnelerle süslü olsaydı daha çekici olurdu..hereos un sinema tarzı birşey olmuş....
Bu film beni gerçekten büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.Aslında fragmanını seyrettiğimde çok güzel bir film gibi duruyordu.Ama izleyince, fragman gerçekten beni fena yanılttı.
Sanırım bende bir sorun var. :D Ben filmi gerçekten çok beğendim. Bence gayet güzeldi. Gerek senaryosu olsun gerek oyunculuk gerekse görsel efektler olsun bence gayet başarılıydı. Benim gibi düşünen bir tek bile yorum bulamadım. :D Sanırım bende bir sorun var. :D:D
Kötü senaryoyu bir yere kadar kabul ederim de atmanında bir sınırı olmalı.Karakterlerin altının hepsi boş.Hepsine bir özellik verilmiş onu öyle kabul edin soru filan sormayın izleyin işte denmiş.Bende yok ya diyorum 2/10