rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
genel olarak eğlencelik bir yaz filmi olduğunu biliyordum tabii ki,çok büyük beklentilerim de yoktu filme başlarken.bir yere kadar vasat bir film olacakmış izlenimini verdi bana fakat yaklaşık onuncu dakikadan itibaren diyebilirim ki sadece ve sadece anna faris ile emma stonea gülmek için bile izlenebilir bir filmmiş.diğer oyuncular da çok eğlenceli.filmi yaparken kendilerinin de çok eğlendikleri belli ayrıca.oldukça eğlenceli diyaloglar,sahneler,olaylar var the house bunnyde,anna faris komedi türünde tek başına bu rolle bile bir yerler edinebilir sanırım.emma stone ve diğer zeta kızları da komikler son derece.ne kadar kalitesiz,boş vakit,saçma bir film olarak gözükse bile,ki bunların bazılarını ben de düşünüyordum izlemeden önce,özellikle şu zamanlarda tercih edilebilir bir film.güldürmeyi ya da en azından eğlendirmeyi başardığı kesin sanırım.bu tarz komedilerden hoşlananları pişman etmeyecektir.
Daha çok kızların izleyebileceği gençlik filmlerinden.Tamamen kızsal mevzular etrafında geçiyor.Erkekler için tek artısı güzel kızların oluşu.Başta Anna Farris ve Emma Stone olmak üzer bir çok güzelle donatılmış olmasına rağmen,başarılı olamayan basit bir film.Tavsiye edemiyicem.
bu taRz fiLmLeri SeveR ve eğLenereK izLerim. Ama Bunny Houseu izLerKen bitSe de yatSam ArtıK modundaydım. Senaryonun Sydney White fiLminE benzeR oLmaSı da FiLmin SıkıCıLığına ekLeninCe Zaman GeçmeZ oLdu. koLay koLay Kötü yoRum yapmam her fiLmden FarkLı biR zevK aLırım Ama bunny houSe GerçeKten hoŞuma Gitmedi
konusu bakımından ilgi çekici olan fakat senaryonun çok basit esprilerle işlenmesiyle, vasat bir film olarak kalan ama anna faris sevenler için izlenilesi bir filmdir.