Canavarı sevenler bu filmi de beğeneceklerdir. Tek bir hareketli kamerayla çekim ve hiçbir müziğin kullanılmaması filmi son derece ilginç kılmış. Ayrıca gerilim dozu da oldukça yüksek. Tavsiye ederim. 8/10
son yıllarda izlediğim en gerilimli filmlerden biri idi.. hareketli kameradan çekim filmin içine alıyor.. senaryonun da çok iyi olduğunu belirtmeliyim.. 9/10
26 Aralık diyor ama sinemalarda görmedim.Neyse konu o değil zaten ya Hollywoodan beklemezdim yani daha değişik bir konu yapsalardı ya çok yazık yani Hollywood beni gerçekten çok şaşırttı.Beklemezdim.....
Recide izledim bu filmide.Filmin orjinalini ispanyollar yapmış tebrik ederim çokda güzel iş çıkarmışlar fakat bu film bence sadece taklit olduğu için eleştirebilinir onun dışında seslendirme çekim teknikleri görsellik rec den daha başarılı buldum bunun dışında ingilizce kulağımıza çok kazınmış ispanyolca film izlemekten pek haz almadım eğer ilk rec i izldiyseniz bu filmi beğenmeyebilirsiniz ama ilk karantinayı izlediyseninz bu sefer rec size biraz basit gelicektir.
REC i seyretmemişdim iide olmuş bu fılm harıkaydı eger bu tur fılmler sevıorsanız ışıkları kapatıp seyredın..gercekden bayagı sıkı bir gerılım filmi.ben cok begendım..seyretmeden yorum yapmayın.
zombi,vampir,kurtadam gibi filmlere artık yeni bi soluk getirmek gerekmedimi sizce? artık her yeni çıkan bu tür filmlere yine aynıdır diyip es geçtğimzin biz farkına wardık film şirketleri hala varamadı,,, izleyicilere Van Helsing gibi filmler lazım,,,
rec filmi ispanyol yapımı bir filmdir.karantina ise recin amerikalılar tarafından yeniden çekimidir.senaryo değişmemiş sadece oyuncular değişmiştir.yorum yapan arkadaşlar biraz araştırın da öle yorum yapın!!!
Bu filmi görünce yorum yazma gereği duydum..Amerikan sinemasının tükendiğinin göstergesidir bu bence.. Artık korku-gerilim filmi yapamıyorlar.. Shutter örneğinde oldugu gibi REC filmininde taklidini yapıyorlar.. Yazık gerçekten yazık.. Bir şeyin orjinali varken aynı basarıyı yakalarız gibi boş bir umutla bu filmi çekmeleri Amerikan sinamasının korku-gerilimde bittiginin gostergesidir..
Herşeyin orjinali makbul. Hollywood yapımı bu filmin, orjinel REC ten daha kaliteli olabileceğini sanmıyorum. REC filminin başarısından ağzı sulanan Hollywood gişe için konunun üzerine atlamış.
orjinali dururken bir hollywood çakması yapımı izlemek? mantıksız.. ispanyolcanın çekiciliğini bile yakalamaları zor.. önyargılı yaklaşıyorum biliyorum ama taklitlere karşıyım.. güzelim ispanyol sinemasının eserinin değerini bir kez daha anlarız izlediğimizde..