Karantina
Karantina hakkında görüşlerin ?

korcane
korcane

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
REC i seyretmemişdim iide olmuş bu fılm harıkaydı eger bu tur fılmler sevıorsanız ışıkları kapatıp seyredın..gercekden bayagı sıkı bir gerılım filmi.ben cok begendım..seyretmeden yorum yapmayın.
Ümit B
Ümit B

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Filmin çekimi tamamen bir omuz üstü kamera ile yapilmis hissi veriyor. Baslangiçta ucuz ve basit bir film havasi veriyor, ancak ayni Cloverfield filminde oldugu gibi sonradan bu hissiyat degisiyor.

Itfaiye ve tv ekibinin su gizemli binaya girmesi ile asil film basliyor. Ve o andan itibaren heyecan bitmek bilmiyor. Çekim teknigi sayesinde de kendinizi filmin içerisinde hissediyorsunuz. Belli bir süre sonra heyecan dozu ve gerçekçilik o kadar artiyor ki, kendini filme kaptirarak heyecanla izleyenler için gerçekten geren ve yerinden hoplatan bir film haline geliyor.

Eger Cloverfield (Canavar) filmini izleyip begenmisseniz, bunu da kesin begeneceksiniz.
the-end-2
the-end-2

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Türkler Amerikayı taklit edince iyi (ki edemiyor) Amerika İspanyayı taklit edince böle :)Şaka bi yana benim gibi bol zamanınız varsa izleyin yoruma gerek yok hemen hemen Rec gibi....
orki56
orki56

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Blairwitch ile başlayan,Cloverfield ile dwam eden handy cam ile çekilmiş hissiyatı uyandıran(ya da çekilen),ispanyol yapım oln REC in ABD wersiyonu.Ben ciddi beğendim,sinemada izlenilebilir derim kesinlikle.Düşüdndüğümden çok daha başarılıydı..1 şans werin derim. 8/10
lovejunkie
lovejunkie

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
ispanyol yapımı rec filmi ile tamamen aynı.lakın rec i izlemediysen izle buda rec gibi hoplattı yerimden beni.
su-sisesi
su-sisesi

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
dvd si çıktı gösterime girmez...ispanyol versiyonunu izlemedim ama amaerikan versiyonu hoşuma gitti...güzel bir film
ekinnn
ekinnn

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Canavarı sevenler bu filmi de beğeneceklerdir. Tek bir hareketli kamerayla çekim ve hiçbir müziğin kullanılmaması filmi son derece ilginç kılmış. Ayrıca gerilim dozu da oldukça yüksek. Tavsiye ederim. 8/10
ammeh
ammeh

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ben reci ilemeim ama madem her şey ordakiyle aynıy neden bu kötüüde o iyi anlamadım...
AstalaVista
AstalaVista

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
REC tıpkısının aynısı :)
Cagri Temizyurek
Cagri Temizyurek

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en gerilimli filmlerden biri idi.. hareketli kameradan çekim filmin içine alıyor.. senaryonun da çok iyi olduğunu belirtmeliyim.. 9/10
sunk-galleon
sunk-galleon

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bi zombi filminden çok şey beklememek lazım. Yorumları okusaydım izlemezdim hiç ama iyiki de okumamışım. O kadar da kötü değil yani. Her zombi filmi aynı şekilde bitmesin zaten, sonunu beğendim filmin. Benden 6.5dan 7 aldı.
Aamir Khan
Aamir Khan

4 Mart 2019 tarihinde eklendi
Çok uzun zaman önce televizyondan izlemiştim bu filmi ve çok beğenmiştim. Rec filmini izleyecektim baktım konusu birebir aynı aklıma bu film geldi. Dedim bi yanlışlık var bu filmin adı karantinaydı :) meğer bi yanlışlık yokmuş bu film recin aynısını çekmiş :) Rec' i izlememe gerek kalmadı madem aynıymış zaten bu filmdende yeterince tad aldım. Güzeldi ben beğendim eğer Rec izlememişseniz bunu izlemek zevk verebilir ama Reci izleyenler karantinayı sevmemiş karar sizin...
volkanick
volkanick

16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Orjinal filmin üzerine biraz amerikan sosu katalım demişler,ve malzeme ne kadar güzel olsada sosun tadını nasıl bozduğunu göstermişler.
Meet-in
Meet-in

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yaw gidin birebir taklit olamaz ya tam hüsran hemde jennifer carpenter gibi bir oyuncuya hiç yakıştıramadım bunu..
kemerlee
kemerlee

28 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Rec’in korku sinemasinda yarattigi büyük etkiden sonra hareketli kamera sistemini kullanan filmlerde bir patlama yasandi hatta bir alt türe dönüstü, recin amerikan versiyonuda hemen ertesinde çekildi, daha büyük bütçe dexterla tanidigimiz Jennifer Carpenter basini çektigi bir dolu kalbur üstü oyuncularin varligi ve oldukça eglenceli 15dk bir giris, ama ondan sonrasi Recin birebir sahneleri hatta çikis anlarinin bir kopyasi, Rec’den yola çikip kendi filmini yaratamayan tamamen kopyala yapistir yoluyla hareket eden ekledigi bir kaç unsurun filme hiçbir katkisi olmayan, sonundaki açiklamalari degistiren yerine dogru düzgün birsey koyamayan resmen Reci suistimal eden bir film var karsimizda.