Müzede Bir Gece 2
    3,7
    Müzede Bir Gece 2 hakkında görüşlerin ?

zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    tempo bakımından ilk film kadar olamsada zamanınızı eğlenceli bir şekilde geçirmek için ideal filmlerden biri. ve filmde de son zamanalrda çok sık 'duyurtturulan' bir yargı var oda 'sevdiğiniz işi yapın' mesajı. 10/6
    stillwater-2
    stillwater-2

9 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar komedi filmi izlerken,özellikle bu tarzdaki bir filmi izlerken ne gibi beklentiler içerisine giriyorsunuz açıkçası çok merak ediyorum.Senaryoların yerlerde süründüğü günümüz sinema sektörünün en başarılı örneklerinden birisidir bu film.Genelde 2.filmler kötü olur ancak ilk filmdeki hava kesinlikle yakalanmış.Film kesinlikle sıkmıyor.Keyifle izledim.Ve ilk filmi izleyip beğenen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
    Josephy
    Josephy

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Serinin devamı 2. film bence ilki kadar güzeldi, bu arada şu Atlas Okyanusunu geçen ilk kadun pilota bende aşık oldum :) 9/10
    aytac-001
    aytac-001

18 Haziran 2013 tarihinde eklendi
    bence ilki kadar güzeldi ... en azından bazı filmler gibi izlerken sıkılmıyorsun gayet eğlenceli bir fill 8/10
    ammeh
    ammeh

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    sitedeki eleştirmenin de dediği gibi hiç yenilik olmaddn anı hikayi izlemek aa ben bunu daha önce de görmüştüm dedirtiyor ama sonuna kadar da izliyormuyuz? evet. o zaman sorun da yok...
    nskmourinho
    nskmourinho

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    İlk filmin yanından bile geçemez.Zengin kadrosuna rağmen senaryo cok başarısız.İlk filmle aynı dialoglar ve komediyi başaramayan bir film.4/10
    Ilknur K
    Ilknur K

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    İlki kadar olmasada bu filmde eğlenceliydi. izlerken hiç sıkılmadım.
    vva1
    vva1

22 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Büyük umutlarla izledim ama boşa çıktı. Çok sıkıcıydı pek eğlendiren yeri yoktu desem abartmış olmam. İlk filmin yanından bile geçemez. Puanım 5.
    megstory
    megstory

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    devam filmlerinin ilkinden daha fazla görsel efektlerle dolu olmasının onu daha iyi yapmaya yetmediğini gösteren bir film. rick gervais bir filme ancak bu kadar kötü entegre edilebilirdi. bu ingiliz mucizesini amerika hiç anlayamayacak.
    erdim-erdim
    erdim-erdim

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Gayet hoş bir film olmuş.İlk filmi beğenenler kesinlikle aynı zevki alacaklardır devam filminden...
    volkanakcay1981
    volkanakcay1981

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    hiç sırıtmayan görsel efektler ve güzel bir devam filmi.meraklılarına şiddetle tavsiye ediyorım.ii seyirler.
    ybsucsuz
    ybsucsuz

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    vakit kaybı..ilk filmden bir farkı yoktu..yeni veya farklı birseyler yoktu..gereksz bir devam filmi olmus..
    ewalove
    ewalove

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    ilk film kadar olmasada ikincisinide severek ve sıkılmadan izledim,eğlenceli güzel bir devam filmi olmuş,maymunlar ve küçük adamlar harikaydı. 8/10
    sevketkop
    sevketkop

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    İlk filmdeki performansı yoktu ancak maymunlar ile tokatlaşma sahnesi ve küçük adamların yavaş çekimde saldırması işi kurtardı..bide oyuncu kadrosu tabi 10/7
    bulent125
    bulent125

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    ilk filmi izlediğimiz için hep daha iyi beklentiler içindeydik ama olmadı, nedense bir türlü 2. de yapamıyoruz.