Deniz O.
9 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Hayatı boyunca kardeşimi kurtarmak için geldiğini düşünüyordu. Ancak bu doğru değildi. O sadece onun kız kardeşiydi. O da kendi hayatını yaşayacaktı. Ablasını tekrar görene kadar... “Gittiğin yerde beni bekleyecek misin?”
Ablası lösemi olan kızın kaderini konu alan başarılı bir yapım.
İlk yarının daha güzel olduğunu düşünüyorum ı gerçeğin ortaya çıkmasıyla biraz sıradanlaştı.Ama gerçekten başta kate olmak üzere oyunculuklar çok güçlü ve dram yönleri ağır basıyor sanırım ebeveynlere daha da duygusal gelecektir,güzel ama 4.3 kadar değil
Genelde hep olumsuz eleştiriler yazdım. Fakat bu sefer öyle olmayacak. Bu film için söyleyebileceğim en kısa kelime "muhteşem" olduğudur. Hele hele Cameron Diaz'ın, Kate'in son saatlerinde artık ölümü kabul ediş anı ilanılmaz gerçek. Bunu nereden mi biliyorum?... O anı adeta hafızamın derinliklerinden yeniden gün ışığına çıkarttı! Her ebeveyn muhakkak bu filmi izlemeli, çünkü; bir ebeveyn olmak çok ama çok büyük sorumluluklar gerektirir. Umarım bu filmi izleyenler, gereken mesajı kendi payların için çıkartabilirler!
Çağrıştırdığı Mar Adantro, You dont Know Jack, Camino gibi filmerin oldukça gerisinde kalmış düzgün ama zorlanmış bir senaryoya sahip. İzlenebilir. 6/10
Gayet tadında bir drama örneği, kaliteli bir film ve oyunculuklar da oldukça iyi özellikle hasta kız...ailesine dava açan kızı da çok sevdim.zaman zaman gözlerim doldu.
Bir yere kadar iyi gidiyor,sonra saçmalıyor...Kızın kendi organlarını vermek istememesi harika bir konu aslında.Fakat sonra filmde bunun gerçek nedenini öğreniyorsunuz ve film sıradan bir kanserli öyküsüne dönüşüyor.Zaten bu yönetmenin işi sıradanlık gibi ?7/10