Vasatın bayağı altında bir film. Witherspoon ve Vaughn hiç bir şekilde filmde elektrik uyuşmayan ikili olmuşlar, Vaughn zaten bana göre başarısız bir komedyen biraz Witherspoon film kotarıyor.
Yorumlara bakıyorum beğeniler olumlu yorumlar var peki bu filmin puanı niye bu kadar düşük o zaman madem Türkiyeye gelmedi bu kadar millet bu filmi nerden izledi internetten mi indirip izlediler..Önüne gelen düşük puanı basıyor yazık çok yazık...Önce bir izleyin sonra puan verin oyun oynar gibi filmlere puan vermeyin ayıptır emeğe saygısızlıktır...Çoluk çocuk kafasına göre puan veriyor, oyun oynuyor puanlarla...
Vince Vaughn ve Reese Witherspoon ikilisi mükemmel olur heralde demiştim.Fakat hüsrana uğradım diyebilirim.Vakit kaybıydı..Filmin sonundaki bi sahnede kahkalarla gülüyorsunuz sadece o kadar.O da vasat bi filmi kurtarmak için yapılan başarılı,son bi hamleydi sanırım.Ama yine de amacına ulaşamadı.