dr-
13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Müzikal anlamda gerçekten doyurucu bir filmdi..Figürler zaten..Bunun dışında hırs,istek,yetenek ön planda olan diğer öğeler..Ayrıca Channing Tatum yok demiş bir arkadaşımız..C. Tatum var ama varlığı yokluğu pek belli olmayacak şekilde var..Çok kısa bir süre görünüyor filmde..Zaten kadronun çoğu eksik burda Will Kemp,Adam Sevani,Black Thomas gibi isimleri de görüyoruz..Kısacası dans adına çok şey görebileceğiniz,beklentisiz(!)izleyebileceğiniz bir film..
ben yakında böle film izlemedim çok harikaydı bence birinden çok farklı ve daha iyi filmi ingilizce seyrettim öleyken sıkılmadım ve müzikleri çok iyiydi bu filmde üst dans ve müzik olarakta nu metal koymuşlar çok iyi olmuş gerçekten izlenmesi gereken bir film ama breakdance için ilgi duyanların daha çok hoşuna gidecektir.
Müziği, dans etmeyi, dans edenleri izlemeyi seviyorsanız tam size göre bir film. Her hangi bir konu, senaryo, oyunculuk aramayın o yok! Ama bol ritmli olduğunu yerde sizi hareketlendirecek müzikler, güzel modern dans edenleri izlemek istiyorsanız bu film en güzellerinden biridir diyebilirim. İzlerken keyif aldım, tavsiye ederim
yok yaaaaa ilki daha heycan ve sürükleyiciydi ve gerçekciliğe dayalıydı, olayların gelişme tarzı ve bakış açısı yönünden ilki daha iyidi bu hoşuma gitmedi...