yagmurka
3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film 14 şubatta gösterime girdiğinden beri Türkiyeye gelmesini iple çekiyordumm.... Ve sonunda geldi... Birincisini (Step Up) izlediğim filmin ikincisini bir dans tutkunu olarak kaçıramazdım.. Filmi izlerken çok heyecanlandığımı söyleybilirim. Eğer sizde dans tutkunuysanız bu filmi kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyorumm..
Uzun süredir bu kalitede güzel bir film izlememiştim, bir dansçı olarak tüm dansseverlere bu filmi izlemelerini kesinlikle öneririm. Müzikler de çok güzeldi. 9/10 eder.
hayatımda izlediğim en güzel dans filmiydi.Serisinin devamı muhteşem filme gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.Bu film Honey i bile geçtiyse bunda bi iş vardır arkadaşlar:)
yorumlarımı koyun bir kez olsun.. filmi tavsiye etmiyorum müzik ve dans anlamında doyurucu değil müzikalse hiç değil! profesyonel olarak dansla ilgilenen arkadaşlar özellikle beğenmeyecekler..
konu olarak ilk filme göre zayıf olabilir ama dansçılar, müzik ve koreografi 9.5/10. film biraz geç geldi Türkiyeye ve film çıkmadan müziklerinden bıkmıştık bu kötü oldu :(
Dansı seven eğlenmek isteyen kişilerin kesinlikle gitmesi gereken bi film. Adamların yaptıklarına inanamazsınız. Beni en çok etkileyen filmin başında trende çocuk titreyerek koltuk altına girip çıkıyo, bide filmin en sonunda kızla erkeğin dansı sırasında yapılan hareketlerdi. Çok eğlendim. çoğu kişide filmi izlerken çok imrenecek hareketler var. Her filme yorum yapmam. yapıyosam bilinki izlenmesi gereken bi film. Ayrıca filmi ses sistemi çok iyi olan bi yerde izleyin parçalar ve bassları mükemmel.
abi bugün izledim filmi kesinlikle manyaq ötesi süperdi neredeyse koltukta duramayacaktım süper şekil yapmış adamlar kesinlikle izlenmesi gereken bir film