Sokak Dansı
    4,2
    Sokak Dansı hakkında görüşlerin ?

kubkub
    kubkub

27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    muhteşem bir film.başladığı andan bitişine kadar müthiş bir görsel şölen sunuyor.gercekten çok güzel.
    doganerdogmus
    doganerdogmus

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    ilk filmle bir bağlantısı var mıdır acaba? ilkini izlemeden bunu direk izlesek birşey kaybeder miyiz ?
    mburak007
    mburak007

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film.ama 2001 yapımı olan[bizim dansımız= Save The Last Dance] filminin yeri başka.izlemeyenlere bu iki filmide tavsiye ederim.
    elfelf00
    elfelf00

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    film çok güzeldi...
    zaten içinde böyle güzel soundtrackler ve danslar olan bir film nasıl kötü olabilir ki...tamam belki filmin pek bi amacı yok ama o dansları yeter de artar zaten..baştan sona hiç sıkılmıyosunuz...danslar harika özellikle son sahne müthiş...o sahne için çok zorlanmışlar ama değmiş...step up da güzeldi ama bana bu film daha iyi gibi geldi...dans etmeyi ve izlemeyi sevenler kesinlikle izlesin
    sibinayo
    sibinayo

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    offffffff diyorum başka birşey demiyorum.bu filmi izledikten sonra o kadar gaza geldim ki sol kaburgamı kırdım anneminde sol bileği zedelendi.izleyin ortapediciler bayram etsin...10 numara diyorum kankalar.
    nagihan-tug
    nagihan-tug

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    ilk vizyona girdiği gün izledim güseldi ama you got served kadar değil ondaki müzikler ve dans daha etkileyiciydi ama ikisininde finali mütişti
    akheronrap
    akheronrap

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    muhteşem bir filimdi harika benimde dansa ve müziğe karşı bir ilgim var özellikle hiphop... Bir kız olarak başarmak istediğim şeyleri filmdeki andie yaptı bu yüzden bana örnek ve çok güzel bir filmdi.

herkes gitsin ama dans etmeyi sevmeyenler gitmesin o zmn verdiğiniz paraya yazık olur çünkü film dansla ilgili sırf şunu sölemedende gçemicem step up 2 ilkinden daha güzelmiş=>
    9musalar
    9musalar

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    dans severlerin mutlaka arşivlerine koyup
    kitap gibi okumaları gereken bir film mütiş kaleografiler mevcut filmde başından sonuna kadar tempo düşmeden ilerleyen insanı sinema salonunda koltuk tepelerinde hoplatacak kadar coşturan bi film mütiş görsel şölenin yanısıra çok güzel bir mesajıda var
    Kendin Ol

gerçekten final sahnesi çok süperdi 10/10
    deborah-nemo
    deborah-nemo

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    filmin toplumsal bir mesajı yok; herhangi birşeye gönderme yapmıyor ama yinede izlemeye değer bir film özellikle kareografiler mükemmeldi son dans filme son noktayı koymuş bir kez daha izleyebilirim insan yerinde duramıyor çünkü...
    kral727
    kral727

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    gercekten mukemmel bı fılm dansların ve muzıklerın yanı sıra oyucuların harıka performansı fılmın 1 sanıyesının bıle kacırılmamasını saglamıs.hala youtube dan ızlıyorum.özelikle final sahnesi cok ıyı
    fucara1903
    fucara1903

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    film güzeldi fakat you got served filmiyle karşılaştıracak olursam you got served bundan çok daha iyiydi.Dans filmini sevenlere bu filmden önce you got served filmini tavsiye ederim mutlaka izleyin
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    yerinizde duramayacaksınız . müzikleri ve dansları ile başından sonuna kadar sizi kasıp kavuracak...final sahnesindeki dans ise gerçekten görülmeye değer sinemada alkışlar ve çığlıklar dinmek bilmedi.günün bütün stresini attım .kaçırmayın derim
    Duygu Çoban
    Duygu Çoban

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    İzlediğim en güzel dans filmiydi figürler, müzik enfes. final sahnesi çok etkileyiciydi
    cecily-2
    cecily-2

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten 10 numara bir film.Bir saniye bile temposu düşmeyen dans ve müzik dolu muhteşem bir yapım.Bence izlemeyen çok şey kaçırır