film çok güzeldi... zaten içinde böyle güzel soundtrackler ve danslar olan bir film nasıl kötü olabilir ki...tamam belki filmin pek bi amacı yok ama o dansları yeter de artar zaten..baştan sona hiç sıkılmıyosunuz...danslar harika özellikle son sahne müthiş...o sahne için çok zorlanmışlar ama değmiş...step up da güzeldi ama bana bu film daha iyi gibi geldi...dans etmeyi ve izlemeyi sevenler kesinlikle izlesin
offffffff diyorum başka birşey demiyorum.bu filmi izledikten sonra o kadar gaza geldim ki sol kaburgamı kırdım anneminde sol bileği zedelendi.izleyin ortapediciler bayram etsin...10 numara diyorum kankalar.
muhteşem bir filimdi harika benimde dansa ve müziğe karşı bir ilgim var özellikle hiphop... Bir kız olarak başarmak istediğim şeyleri filmdeki andie yaptı bu yüzden bana örnek ve çok güzel bir filmdi.
herkes gitsin ama dans etmeyi sevmeyenler gitmesin o zmn verdiğiniz paraya yazık olur çünkü film dansla ilgili sırf şunu sölemedende gçemicem step up 2 ilkinden daha güzelmiş=>
dans severlerin mutlaka arşivlerine koyup kitap gibi okumaları gereken bir film mütiş kaleografiler mevcut filmde başından sonuna kadar tempo düşmeden ilerleyen insanı sinema salonunda koltuk tepelerinde hoplatacak kadar coşturan bi film mütiş görsel şölenin yanısıra çok güzel bir mesajıda var Kendin Ol Çünkü Hayat Başkası Olamayacağın Kadar Kısa
filmin toplumsal bir mesajı yok; herhangi birşeye gönderme yapmıyor ama yinede izlemeye değer bir film özellikle kareografiler mükemmeldi son dans filme son noktayı koymuş bir kez daha izleyebilirim insan yerinde duramıyor çünkü...
gercekten mukemmel bı fılm dansların ve muzıklerın yanı sıra oyucuların harıka performansı fılmın 1 sanıyesının bıle kacırılmamasını saglamıs.hala youtube dan ızlıyorum.özelikle final sahnesi cok ıyı
film güzeldi fakat you got served filmiyle karşılaştıracak olursam you got served bundan çok daha iyiydi.Dans filmini sevenlere bu filmden önce you got served filmini tavsiye ederim mutlaka izleyin
yerinizde duramayacaksınız . müzikleri ve dansları ile başından sonuna kadar sizi kasıp kavuracak...final sahnesindeki dans ise gerçekten görülmeye değer sinemada alkışlar ve çığlıklar dinmek bilmedi.günün bütün stresini attım .kaçırmayın derim