Şan Yü
7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Punisher, ilk filmdeki gibi iyi olmasını bekleyenler yanılırlar. İlk filmle pek bağlantı kuramamış. Zaman zaman geri dönüşler yapsada ilk filmdeki Punisher ın amacıyla pek eşleşmiyor. Amaç basite indirgenmiş şiddet gösterileri artırılmış.. Çekilmeseydi daha iyi olurdu denilecek bir film yapılmış.. Çünkü ilkine gölge düşürüyor. kısacası notu : 5/10
az diyalog olmasına rağmen konusu, aksiyon sahneleri harika ayrıca silah tutkunnlarına ve tam doz aksiyon sevenlere (benim gibi) göre bir film öneririm. :P
işte gerçek cezalandırıcı budur. 2004 yapımı punisher, çizgi romanının yanında çok masum duruyordu ama bu sefer olmuş. cezalandırıcı acımazdı, acımamış da. 9/10
ilkini izlemedim ama 2 cisi bize yetti aksiyon sahneleri dişanda senaryo çok klişe olmuş diyebilirim buarada testere filmine büyük saygısızlık yapılmış kötü karakter ismini jigsaw olarak değiştiriyor.. makyaj olmamış mantıklı olmak gerekirse Frank Castlelın bu kadar insanı ortadan kaldırması sizce mantıklı mı?
bilenler bilir punisher atari salonlarının vazgeçilmez oyunudur ilk filmi yağıldığında büyük bir heyecanla sinemaya gidip yine aynı büyük hayal krıklığıyla çıkmıştım salondan daha sonra pc oyunu çıktı işte dedim bi film yapılacaksa bunun gibi yapılsın... ve punisher-war zone =) başroldeki eleman oyundaki karakterin neredeyse birebir kopyası filmin içindeki şiddet sahneleri on numara olmuş ilk çakilen film şimdiden güme gitmiş durumda
ilk filmden daha vasat bekliyordum ama kesinlikle yanıldım.başrol oyuncusunun değişmesiyle duyulan endişe filmin görselliğine yansılıtılmış ve mükemmel olmuş.ilk filmde bu kadar kan yoktu bu film gerçekten çok kanlı ve aksiyon dolu ;)