Cezalandırıcı
    3,2
    Cezalandırıcı hakkında görüşlerin ?

sahinbas78
    sahinbas78

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Filmi izlerken kendimi oyunda hissettim. Bi oyundaki dev robotu koymadıkları kalmış :D tek jetonda geçemezdim o robotu kudururdum :D ilk filme göre gelişme kaydettiği kesin ama yine de vizyonda çok daha iyileri var. Vakit kaybetmeyin derim ben.
    alper-1041
    alper-1041

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    1.çok güzeldi umarım buda güzeldir

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Aşırı şiddet ve küfür dolu sahneleri olmasına rağmen kendini izlettiren bir filim 6/10 eder bence
    hostel-saw
    hostel-saw

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
    iyi bir filim.gayet güzel.bence herkez izlemeli.
    zaxi
    zaxi

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
    dan dan dan! :-)
    Chev
    Chev

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    'Frank Castle' bu adamın yanında şeker bile çalmayın kafanızı patlatabilir =) Giriş sahnesine güzel bir 'waoov' dedikten sonra film kendini izlettiriyor zaten..Beklentileri karşılayan bir yapım olmuş..8,5/10
    joekidd12
    joekidd12

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bana göre film mükemmel aksiyon sahneleri ise harika Ray Stevenson bu role daha çok yakışmış on numara bir film tavsiye ederim
    Rinnegan
    Rinnegan

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Kaliteli bir film. Senaryo klasik olsa da aksiyon sahneleri filmi izlemenizi sağlıyor. Ayrıca Ray Stevenson, Punisher rolüne Thomas Janeden daha çok yakışmış. Ciddi bir yapısı var.
    t-26
    t-26

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
    canları sıkılıyor herhalde bunların 5-10 arayla aynı filmi çekip duruyorlar
    mystar
    mystar

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
    film aksiyon olarak güzeldi. sahneler efektler gayet güzel. fakat ilk filmdeki adam yani thomas jane di sanırım, o olsa daha güzel olurdu. Yine beklentileri karşılayor. İzlenebilir. 10/7
    sivzar
    sivzar

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Son derece şiddet dolu bir film.Filmde cephanelik gibi dolaşıp kötüleri öldürmeyi kafasına takmış bir adam var.Yani cezalandırıcı.Hakikatende cezalandırıyor.Ben filmde cezalandırıcıdan ziyade Jigsaw ve onun deli kardeşini beğendim.Gerçekten psikopat bir ikiliydi.10/5
    90sinanpektas
    90sinanpektas

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar film tamamen eskisiyle alakalı değil.Öyle göstermeye çalışmışlar.Filmin başına bittim.Biraz filmi abartmışlarsa da genede izlenir.(Not:Film çok kanlı ve vahşetiçeriyor.)Puanım: 10/7.5
    baris-11
    baris-11

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    çok psikopatça yapılmış bir filmdi özellikle o maymun gibi takılan admlardan birini bozukayla indirdiği sahneye bayıldım bu rada türkiyede ne zaman vizyona giriyor bilen varmı?
    Ferdo
    Ferdo

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    1.filme göre o kadar çok tatmin oldumki anlatamam film zaten kafadan çok güzel başlıyor ve öyle devam ediyor ancak punisherin düşmanları daha etkili ve daha pikopat tipler olsa daha da iyi olurdu ama bunada şükür.rahatça 8/10 denilebilinir.
    ilker-guzel
    ilker-guzel

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    film süper arkadaşlar baştan sona heyecan