ilsalaron
10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bu film adeta Bourne serileri ve Bond filmlerinin birer kötü kopyası olmuş. Bu sefer kahramanımız Angelina Jolie. Ben Jolieyi oyuncu olarak çok beğenmeme rağmen aksiyon filmine bir türlü yakıştıramıyorum. Bu filmde de performansı çok abartılı olmuş. Yaz için hoş ama bomboş bir film.
Umarım Jolienin diğer filmi 'Wanted' gibi değildir. Öyle silaha falso verdirerek adam vurmalar, neredeyse şehirler arası mesafeden 'sniper'lık yapmak vs varsa yazık olur bence.
merak etmeyin wanted gibi olmaz.. filmin yönetmeni bu tarz filmlerde deneyimli bir isim yaptığı işlerde ciddiyete önemveren birisi...harrison fordlu açık tehlike tehlikeli oyunlar filmleri bu tip casusuluk filmleri dir.aziz isimli filmide güzel dir...basit bi film ocanı sanmıyorum...
Çok ama çok klişe. A.jolieyi ve oyunculuğunu oldum olası sevmem dudak göstermekten başka bir şey yapmayan oyunculuk derinliği olmayan bir kadın.(sahtekardaki rolü de dahil) Filmin başında sonunu tahmin ediyorsunuz,senaryo sürekli tahmin ettiğiniz gibi ilerliyor,aksiyon sahneleri olabildiğince absürd.Hollywoodun nasıl tıkandığını gösteren harika bir kanıt 4/10
çok iyi bi aksiyon filmi, Angelinanın en iyi aksiyon filmi hatta.. Lara Croft serileri ve Wanted dan çok daha iyi, senaryosuyla öne çıkan bi aksiyon olmuş..izleyin pişman olmazsınız (B) ..***..
filmi sadece film olarak düşünürsek klasik aksiyon sahneleri ve herkesi döven özel ajan gennellemesine koyucaz.zaten baştan kaybediyor film.bunların üstüne her zamanki gibi amerikanın biz çok iyiyiz çok masumuz temasını işlemesi filmi izlenmez kılıyor aslında.hiç bir şey düşünmeden sadece angelina için izlemek isterseniz keyif alırsınız.
aslında tom cruise için yazılmış bir film ama görevimiz tehlikeyi andırdığı için kabul etmeyince başrolün cinsiyetini değiştirip angelinaya uyarlamışlar. film amerikada güzel gişe yaptı devamını da istiyormuş yönetmen ve yapımcılar. angelina da güzel gidiyor böyle filmlere. 2. film gelirse yönetmen yine tom cruiseun olmasını istiyormuş ama ethan hunt rolüyle.
23 temmuzda amerikada vizyona girdi ve ben bugun izledm kesnlıkle çok gzldi.aksiyon sahneleri,dialoglar ve kurgu çok iyi.filmin afişinde yazan who is salt? sorusunun cewabını filmin sonunda alacaksınız.
mantık hataları ile dolu senaryoya sahip bir film... tabiki her filmden inceptiondaki gibi bir senaryo beklemiyoruz ama izleyeciyi daha ciddiye almalarını beklemek de hakkımız...