Ajan Salt
3,8

ilsalaron
ilsalaron

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bu film adeta Bourne serileri ve Bond filmlerinin birer kötü kopyası olmuş. Bu sefer kahramanımız Angelina Jolie. Ben Jolieyi oyuncu olarak çok beğenmeme rağmen aksiyon filmine bir türlü yakıştıramıyorum. Bu filmde de performansı çok abartılı olmuş. Yaz için hoş ama bomboş bir film.
Meet-in
Meet-in

7 Nisan 2011 tarihinde eklendi
7,6 puan pek haketmesede ortalama bir film olmu.Tv de bo zamannzda zaman geirmek adna izlenilecek bir film.5/10
6OK
6OK

29 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Umarım Jolienin diğer filmi 'Wanted' gibi değildir. Öyle silaha falso verdirerek adam vurmalar, neredeyse şehirler arası mesafeden 'sniper'lık yapmak vs varsa yazık olur bence.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Angelina Jolie Ajan Evelyn Salt rolü için kaftan biçilmiş adeta... Devam filmini sabırsızlıkla bekliyorum.
su-sisesi
su-sisesi

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
merak etmeyin wanted gibi olmaz.. filmin yönetmeni bu tarz filmlerde deneyimli bir isim yaptığı işlerde ciddiyete önemveren birisi...harrison fordlu açık tehlike tehlikeli oyunlar filmleri bu tip casusuluk filmleri dir.aziz isimli filmide güzel dir...basit bi film ocanı sanmıyorum...
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Çok ilginçtir, filmin afişinde jolie tıpkı monica bellucci gibi çıkmış.
genius-chemist
genius-chemist

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
cumali sana katılıyorum, ben ismi görmeden önce belluci sanmıştım.
nskmourinho
nskmourinho

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Çok ama çok klişe. A.jolieyi ve oyunculuğunu oldum olası sevmem dudak göstermekten başka bir şey yapmayan oyunculuk derinliği olmayan bir kadın.(sahtekardaki rolü de dahil) Filmin başında sonunu tahmin ediyorsunuz,senaryo sürekli tahmin ettiğiniz gibi ilerliyor,aksiyon sahneleri olabildiğince absürd.Hollywoodun nasıl tıkandığını gösteren harika bir kanıt 4/10
juve-baby
juve-baby

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bi aksiyon filmi, Angelinanın en iyi aksiyon filmi hatta.. Lara Croft serileri ve Wanted dan çok daha iyi, senaryosuyla öne çıkan bi aksiyon olmuş..izleyin pişman olmazsınız (B) ..***..
0qulcn
0qulcn

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filmi sadece film olarak düşünürsek klasik aksiyon sahneleri ve herkesi döven özel ajan gennellemesine koyucaz.zaten baştan kaybediyor film.bunların üstüne her zamanki gibi amerikanın biz çok iyiyiz çok masumuz temasını işlemesi filmi izlenmez kılıyor aslında.hiç bir şey düşünmeden sadece angelina için izlemek isterseniz keyif alırsınız.
Jet-Li-2
Jet-Li-2

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
pehhh...Geç abi geç...
loverjeanman
loverjeanman

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
angelina jolie nin en kötü.. en berbat.. en vasat filmi..angelina jolie oyunculuğu bile kurtarmaya yetmemiş bu yapımı..
koobee24
koobee24

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
aslında tom cruise için yazılmış bir film ama görevimiz tehlikeyi andırdığı için kabul etmeyince başrolün cinsiyetini değiştirip angelinaya uyarlamışlar. film amerikada güzel gişe yaptı devamını da istiyormuş yönetmen ve yapımcılar. angelina da güzel gidiyor böyle filmlere. 2. film gelirse yönetmen yine tom cruiseun olmasını istiyormuş ama ethan hunt rolüyle.
lolita-2
lolita-2

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
23 temmuzda amerikada vizyona girdi ve ben bugun izledm kesnlıkle çok gzldi.aksiyon sahneleri,dialoglar ve kurgu çok iyi.filmin afişinde yazan who is salt? sorusunun cewabını filmin sonunda alacaksınız.
bahadir524
bahadir524

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
mantık hataları ile dolu senaryoya sahip bir film... tabiki her filmden inceptiondaki gibi bir senaryo beklemiyoruz ama izleyeciyi daha ciddiye almalarını beklemek de hakkımız...