odinhan
1.029 değerlendirmeler
12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İyi bir ajan filmi olmakla beraber çok iyi bir Angelina Jolie oyunculuğu söz konusu...Sürekliyici bir aksiyon arayanlara kesinlikle tavsiye edilir.10/8
mantık hataları ile dolu senaryoya sahip bir film... tabiki her filmden inceptiondaki gibi bir senaryo beklemiyoruz ama izleyeciyi daha ciddiye almalarını beklemek de hakkımız...
Angelina Jolie oynadığı karakter icabı filmin büyük bölümünü neredeyse sıfır mimikle oynamış ama yerde yatan kocasına bakarken gözlerindeki donukluğa rağmen çenesindeki titreme eğer bir bilgisayar hilesi değilse onun oyunculuğu hakkında yeterince fikir veriyordur.Oyunculuklar yönünden eleştirilen film tam tersine sağlam oyunculuklar ama sınırlı aksiyonla da eleştiri alacaktı ki kaç aksiyon filminde oscarlık performans izlediğimizide sorgulamalıyız.Ben genel anlamda iyi bir eğlencelik olduğunu düşünüyorum.Ayrıca son kötü adamı öldürme sahneside hafızama kazınmadı değil.
Yönetmen Philip Noyce ve senarist Kurt Wimmer ın diğer işlerinin hemen hemen hepsini seyretmiş biri olarak. Ben başarılı bir aksiyon olarak gördüm filmi. Tekrar Sovyetler Birliği ni düşman seçmesi Hollywood un, sanırım Orta Doğu dan sıkıldıkları anlamına geliyor. Jolie (Salt) dışında, Schreiber (Winter) ve Ejiofor un (Peabody) performansları sağlamdı. Liev Schreiber , 'Defiance' tan (Direniş) beri Rus aksanını korumuş...
Selocan_07 sen sanırsam yanlış film izledin neredeyse her saniyesinde yüksek aksiyon bulunan bir filmdi. Epey sürükleyiciydi. Ancak bana kısa geldi :) 10/7