Ajan Salt
    3,8
    Ajan Salt hakkında görüşlerin ?

kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Beklediğimden daha iyi çıktı. Doyurucu ve kalitei bir aksiyon olmuş...10/8
    M-XXXimum
    M-XXXimum

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Bu ve buna benzer filmleri nasıl beğeniyorlar anlamıyorum. Tek kelime ile felaket. Zamanınıza ve sinirlerinize yazık. 3/10
    Levent V
    Levent V

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Hollywoodun sen neymişsin be Angelina abla dedirtmeye çalışan işlerinden biri daha.. ancak 15 yaş altına hitap edecek bir bilgisayar oyunu olabilecekken sinema yapmaya çalışmışlar... izlemek büyük bir zaman kaybı..
    mehmet53
    mehmet53

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    ben çok beğendim güzel bir aksiyon sanırım devamı bile çekilebilir öyle bitti çünkü
    sofican07
    sofican07

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    filmin başından sonuna kadar aksiyon hiç durmuyor çok keyif verici ve sürükleyici..aksiyon sahneleri için izlenebilir,ama filmin sonu kötüydü bişey beklemeyin yani..10 üzerinden 6 verdim.
    dr-
    dr-

28 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Hadi Jolie var diye filmi izledik, konu ilgi çekici geldi, aksiyon sahneleri de mantığımıza aykırı gelse de gözümüz doydu, her şey bir yana da finalin tek açıklaması bu filmin devamı geleceği olabilir!
    Ayrıca aksiyon dediysek de abartın demedik.(asansör boşluğu,tanker vs.)
    cankaracan26
    cankaracan26

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    izlenebilecek güzel filmlerden biri angelinanın oyunculuğu muhteşemdi tavsiye ederim
    Ismail S
    Ismail S

10 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    izlenebilir bir film,çerezlik eğlencelik...çok şey beklememek gerek..Aksiyon sahneleri doyurucu.Konusu biraz klişe.Ama pek de yadırgamadım.
    Angelina Jolie yi böyle rollerde görmek güzel! :))
    Demirtas
    Demirtas

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Bol bol heyecan ve aksiyon istiyorsanız oturun izleyin. Ancak yanına birazda mantık, birzda hikaye olsun derseniz sizin için değil.
    Vartenor
    Vartenor

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Aksiyon sahnelerini gayet başarılı yapmışlar diyebilirim.Ama çokta ahım şahım bir filmde değil.İzlenebilir mi izlenebilir.
    pelishhh
    pelishhh

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    filmin devam ettiğini zannettiğiniz, pür dikkat izlediğiniz, en heyecanlı sahnesinde bıçak gibi bitmesi çoooooook saçma bi son olmuş.. bari birşeye bağla. Angelinanın en iyi polisiye filmi kemik kolleksiyoncusudur zaten. bu film arkadaşlarında söylediği gibi çok absürt sahneler içeriyor. sonu ise tam bir düş kırıklıgı. 10/3
    90lı yılların vasat polisiye filmlerinden öteye geçememiş malesef. iyiki sinemasına gitmemişim diyorum.
    reisanibal
    reisanibal

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Ayakları üzerine basan bir anlatıma sahip olmaktan çok uzakta bir film. İlginç bir senaryo ancak müthiş abartılı bir kahramanla karşı karşıyayız. Gerçekçilik konusunda Bourne serisindeki ajanın yanına bile yaklaşamıyor.
    0qulcn
    0qulcn

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    filmi sadece film olarak düşünürsek klasik aksiyon sahneleri ve herkesi döven özel ajan gennellemesine koyucaz.zaten baştan kaybediyor film.bunların üstüne her zamanki gibi amerikanın biz çok iyiyiz çok masumuz temasını işlemesi filmi izlenmez kılıyor aslında.hiç bir şey düşünmeden sadece angelina için izlemek isterseniz keyif alırsınız.
    e-ergener
    e-ergener

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Angelina j. için gittim. Değdi de. Bu kıza bu tip roller daha iyi gidiyor, MR. MRS. Smith - Tomb Raider vs Aksiyon olacak AJ de. Yeter onun için.
    Robbie-2
    Robbie-2