Klasik bir aksiyon filmi bence.Amerikalıların bu komünizm korkuları artık kusturacak beni. Konu bulamadıkça adamlar ya Araplarla ya da Ruslarla milleti oyalıyorlar.Yanlız şunu belirtmeden geçemiyeceğim Angelina Jolie hakikaten aksiyon filmlerine cuk oturuyor. Bu yaz sıcaklarında yapacak işiniz yoksa gidilebilecek ancak sinema tekniği itibari ile hiçbir artısı olmayan bir film.Notum 6/10
Wanteddan sonra büyük beklentilerle oturdum başına ama aksiyon ve efekt açısından baktığımızda yanında pek de geçiyor diyemeyiz..Angelina Jolie yine alıştığımız aksiyon senaryolarına alıştığımız kalitede bir performansla filme her ne kadar renk katmış olsa da doyurucu bir aksiyon diyemeyeceğim..Ama şu da var hani bazı filmler vardırya acaba dersiniz film bitene kadar işte o tarz bir film sonunu merak ettirdiğinden sıkılmadan izliyorsunuz..Bana göre hakettiği puan 6.5/10
Amerikadayim ben bugun izledim filmi mukemmel bir film.. bugun vizyona girdi zaten ama butun salon doluydu.. Kimin ne oldugu kimin kim icin calistigi belli olmayan sonu 2. filme acik olan muthis bir film mutlaka izlemelisiniz
Harika, müthişti yazan arkadaşlar başka filme gitti herhalde.Angelina Jolie nin zayıf,cılız vucüdu ve bir kaç güzel sahne sonu klasik bi şekilde tahmin ediliyor.Vasat..