Ajan Salt
3,8

illuminati89
illuminati89

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
eğer canınız sıkılıyorsa ve ne izlesem diye düşünüyorsanız kesinlikle bu filmi izleyin!!!!aksiyonun hakkınından fazlasını veriyor bu film.Bi an olsun durmuyor sürükleyiciliği...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
beğenilere saygı duyarım ama bilip bilmeyen her seyirci olumsuz yorum yapmış.tomb raider ile karşılaştırılmış falan(evet 'tomb raider').yani türü açısından bakarsak eğer,film boyunca casusluk,aksiyon,patlama,gizlilik,güven,sürprizler gibi kelimelerin hepsinin gayet de hakkı veriliyordu diye düşünüyorum.kusurlu bir film olduğunu sanmıyorum,olumsuzluğu nereden kaynaklanıyor beğenmeyenlere soruyorum.örneğin sürpriz yok deniyor ama film boyunca hiç mi şaşırdığınız bir sahne,bir olay olmadı yani'merak ve şaşırtıcılık unsurları da yerli yerindeydi,tahmin edilebilecek şeyler varsa da kolay kolay edilemeyecek olanları da vardı.inanılmaz yenilikler katıyor,devrim niteliğinde falan demiyorum ama eli yüzü düzgün,sürükleyici bir filmdi salt.angelina jolie zaten her rolünde olduğu gibi yine o kendine özgü kamera cazibesiyle perdede ışıldıyordu adeta.böyle oyuncu bulmak zor.son saniyeye kadar kendini izletmeyi başarıyor film berbat bile olsaydı.yalnız büyük bir soru işareti oluşmadı değil kafamda olayların akışıyla ilgili,söylememek daha iyi olur,mantıksız bir ayrıntı vardı bence,neyse.umarım güzel bir seri izleriz,bourne serisinden sonra oldukça iyi gider salt serisi de,merakla bekliyoruz,film hiç sıkıcı ya da çok klişe falan değil,her yoruma aldanıp gitmemezlik etmeyin derim.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

15 Ekim 2011 tarihinde eklendi
her sahnesinde farklı bir durum söz konusu olan sıkılmayacağınız bir film3,5/5
beck31
beck31

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Tekdüze ve sıradan işleniş filmin çoğuna hükmetse ve buna ilaven son kısımlarına doğru tam olarak böyle olmasa bile vasatı geçemeyen bir aksiyon.5.5 tan 6/10
odinhan
odinhan

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İyi bir ajan filmi olmakla beraber çok iyi bir Angelina Jolie oyunculuğu söz konusu...Sürekliyici bir aksiyon arayanlara kesinlikle tavsiye edilir.10/8
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Beklediğimden daha iyi çıktı. Doyurucu ve kalitei bir aksiyon olmuş...10/8
Ceren S.
Ceren S.

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bence aksiyon yönünden oldukça doyurucu bir filmdi.. Beni tek memnun etmeyen kısmı finaliydi pat diye bitirdiler.. Onun dışında herşey gayet iyiydi izlemenizi öneririm..
Selcuk Genc
Selcuk Genc

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Angelina Jolie Ajan Evelyn Salt rolü için kaftan biçilmiş adeta... Devam filmini sabırsızlıkla bekliyorum.
AstalaVista
AstalaVista

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ben 2 sahnede büyük mantık hatası faRkettim.. spoiler uyaRısı veRip yazdım ama sevgiLi yöNetim yayınLamamış yoRumumu, canı sağoLsun :)izLeyin ve kendiNiz göRün.. 7 puan yeter
dr-
dr-

28 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Hadi Jolie var diye filmi izledik, konu ilgi çekici geldi, aksiyon sahneleri de mantığımıza aykırı gelse de gözümüz doydu, her şey bir yana da finalin tek açıklaması bu filmin devamı geleceği olabilir!
Ayrıca aksiyon dediysek de abartın demedik.(asansör boşluğu,tanker vs.)
monopoly
monopoly

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
beklediğimden iyi çıktı. Her sahnesi aksiyona doyabileceğiniz cinsten. Sıkıntılı bir günde inanılmaz stres savuşturucu bir etkisi var :))
Ismail S
Ismail S

10 Aralık 2010 tarihinde eklendi
izlenebilir bir film,çerezlik eğlencelik...çok şey beklememek gerek..Aksiyon sahneleri doyurucu.Konusu biraz klişe.Ama pek de yadırgamadım.
Angelina Jolie yi böyle rollerde görmek güzel! :))
HAMLET1980
HAMLET1980

6 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bugün izledim çok ii film harika konusu var .benca kaçırmayın derim...fakat inceptionla kıyaslamanın ne alakası var onu anlamadım kurgusu ayrı konusu ayrı yönetmen oyuncular ve müzik farklı daha önemlisi o filmin sayfası ayrı bu filmin sayfası ayrı .eleştireceksen o filmin sayfasında eleştir. değil mi ama ...10/9
Esra D.
Esra D.

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
harika olmuş bu film.
enesnail
enesnail

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
güzeldi... film değil angelina. film idare eder. bir kadın için aşırı abartılıydı