Film çok eğlenceli idi. Mantık hatası olan yerleri arkadaşlar yazmış ama ben hiç dikkat etmemiştim. Tabi koskoca 4x4lerin parçalanıp, bir taksinin sağlam kalması ve benzininin hiç bitmemesi dışında.
film gayet iyi efektlere sahip, akıcı, küçüklerin performanslarına inanamayacaksınız gerçekten iyiler ve ve tabiki 'the rock' herzaman ki gibi. film güzel vakit geçirmek isteyenlere kafa dağıtmak için ideal. 10/7
Temposu bir an bile dmeyen bit yapm Race to Witch Mountain.Eer elenceli dakikalar geirmek istiyorsanz size bu yapm nerebilirim.Sonu olarak ben Race to Witch Mountain e 10 puan zerinden 7.5 puan veriyorum.
Film özdeşlerine göre oldukça güzel. Özellikle efektler çok kusursuz. Uğraşıldığı aşikar. Bu ne saçma dediğim bir efekt yok. Sanki gerçekten oradaymışsınız ve oluyormuş gibi hissettiriyor. Verilen puana bakarak karar versem belkide izlemezdim. Yanlış yönlendirici bir puan. Neyseki buna bakarak karar vermiyorum. Her yaştan 'Meraklısı' zevkle izleyebilir. Filmde eksiklik arayan olursa pekala bulabilir. Takip eden yaratık biraz tanıdık. Kahramanımız biraz geç anlıyor. ;) Bu ve bazı küçük mantık hataları için söylüyorum biraz daha yaratıcı olunabilirmiş. Ama filmi izlerken farkettiğiniz şeyler değil bunlar. Anca izledikten sonra irdelerseniz.. ;) ÜYElere Eleştiri: Burada verilen puana inanamadım. Farklı dünyalarda yaşıyoruz yada oy verenler kaliteden ziyade izlemediği veya sevmediği türlere yorum yapan üyeler. Bana kalırsa Beyazperde nin kaliteli puan sonuçlarına ulaşması için puan verebilme konusunda farklı bir kriter getirmesi daha iyi olabilir. Beyazperde, Mynet bünyesine katmadan önce de izlediğim bir siteydi. Olduğu gibi devam ediyor ve bunu beğeniyorum. Mesele herkesin sevdiği türler için yaptığı yorumların daha geçerli olması yada en iyi yorum yapanlar için bazı jestler yapılması hoş olurdu. Uzman değilim sadece gördüğümü yazabiliyorum. Eksik varsa mazur görün lütfen. Herkese iyi günler..
Böğürerek ortalığı yakıp yıkan ve insan kanıyla beslenen bilumum böceğimsi uzaylıların istilası filmlerinden sıkılanlar için farklı bir uzaylı alternatifi :), tek eksiği büyüklere hitap edebilmekten ziyade ağırlıklı olarak bir çocuk filmi oluşu, böyle olmasının asıl nedeni de filmde evden kaçan uzaylı çocukların dünyaya değil de oyun parkına gelmiş gibi ortalıkta cirit atması değil, filmin kendi oluşturduğu atmosferiyle çelişen ve boşlukta bırakılan çok fazla detayı olması, bunları düşünmeden olayların nedenine fazla dikkat etmeden ve fazla da bir beklentide olmadan izlenirse zaman geçirmek için eğlendirici olabilir.
Film guzeldı acıkcası sıkılmadan ızledım.ama ole aman aman bı fılm degıl :) İzlerken mantık hatası aranacak bı durum yok.ne de olsa bılım kurgu.bazı arkadaslar mantık hataları oldugunu yonunde yorumlar yapmıs.hangı fılmde mantık hatası yok kı :)Filmın bazı yerlerını elestırmek ıstıorum,ıcımde kalmasın :)1)Bu taksının hıc mı yakıtı bıtmez :) ha bıttı ha bıtecek dedım fılm bıttı :)2)Witch Mountainda tahliye borularında assagıya kayarlarken Dwayne Johnsonın düblör kullandıgı bu kadar belli olamaz :) cok yazık olmus.3)Tiyatro sahnesın de kacarlarken dısarı cıktıklarında sabah olmustu :) halbukı orada cok fazla kalmadılar ve oraya gırdıklerınde gece yenı baslamıstı :)daha bırcok sey var ama o kısımları anlatırsam fılmı baya bı anlatmıs olurum.ızlemeyın demıyorum,zaman kaybetmezsınız.guzel bı fılmdı...