Rodrigez ve Tarantino karışımı olması filmi daha çekici kılıyor. Eskilerin en sevilen klasiklerinden. Antonio'nun oyunculuğu ve karizması yıkılıyor. Süper bir film işte.
Şuan izlediğim için bana "fena değil" bir film tadında gözüktü,belki bu filmi daha önceleri izleseydim daha fazla beğenirdim ama bence Robert Rodriguez'in Machete filmi Desperado'dan daha iyi çünkü Machete de olaylar ve karakterler hem eğlenceli hem de zaman zaman absürt fakat bu filmde mantıksızlığın dibine vurulmuş tamam absürt olabilirsin ama bu filmdeki aksiyon sahnelerinde başroldeki karakteri vurmak için yüz kişiyi yollasan yine yanlara ateş ederler fazlasıyla mantık dışı hatta seyirciyle dalga geçmek gibi bir şey olmuş.Film sürükleyici diyebilirim her ne kadar aksiyon sahnelerini beğenmesem de müzikler,yaşanan olaylar,Antonio Banderas'ın karakteri gibi etkenler filmin daha hızlı akmasını sağlı arada filmin sonu şaşırtıcı olmuş.Ben filmi ne çok beğendim ne de beğenmedim diyemem vasatı aşan aksiyon sevenler için keyifli bir film,fakat filmi izlemeden önce siz yinede fazla beklentiyle izlemeyin derim.
desperado benim çocukluk kahramanımdır ben ilk çoçukken izledim ve çok büyülendim haylada izledikçe etkileniyorum film severler kaçırmamıştırda diyer kişilerede tavsiye ederim