Gizli Gerçekler
    3,7
    Gizli Gerçekler hakkında görüşlerin ?

masteresat
    masteresat

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Kate Beckinsale in harika performansı için seyretmenizi tavsiye ederim.Bir filmin sürükleyici olabilmesi için aksiyonun şart olmadığını ispat eden yapımlardan biri.Seyredin hak vereceksiniz.
    hicolumudusundunmu
    hicolumudusundunmu

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Kesinlikle prensiplerin arkasında her ne şartla olursa olsun duran insanlar "Büyük İnsandır"

Etkileyici senaryosu, özgünlüğü ile sıkılmadan izleyeceğiniz bir film olacaktır. Tavsiye ederim...
    ozana99
    ozana99

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten çok güzeldi. bence herkes bu filmi izlemeli. 8.2 derim ben.
    malidesouza
    malidesouza

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    flim konusu bakımından iyi bir yapım.gercek bir olaydan uyarlanmış.izledim ve hosuma gitti tavsiye edrim.7.5/10
    darla78
    darla78

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
    kate beckinsalein başrolünü kabul etmekle kariyerine kocaman bir artı koyduğu film olarak kalıcak aklımda..kesinlikle çok iyi bir performans ve kategorisi olmayan filmlerden. hani izleyip çok beğenirsin ama nereye koyacağını bilemezsin..herkese tavsiye ediyorum. aksiyon sahnesi koymadan seyircinin dikkatini çekmeyi başarmışlar..özellikle filmin finaline doğru armstrongun avukatının mahkemede yaptığı bir konuşma var..başa alıp dinlemek istiyor insan..izleyin derim.
    ccnp
    ccnp

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Yani bir insan haber kaynağını yaşadığı onca şeye rağman nasıl açıklamaz diye oturduğunuz yerde söylenirken süpriz sonla vaybe dedirtiyor...Birde filmde dediği gibi Büyük insanları büyük yapan prensibleridir...