Serinin en iyilerindendi.Artık kaça kadar gider bilemiyorum ancak tam testere hızını kaybetti derken bu filmle cevabını veriyor.Müthiş sahneler,müthiş tuzaklar var.Gereksiz sahneler de yok,kafa karıştırmıyor.Saw şaşırtmaya devam ediyor...İyi seyirler.
bunda önceki filmi izlediğimde fenalanmıştım az daha bayılıyordum ama 6. filme bugün bi gittim salondan öyle öyle mutlu çıktım ki en akılcı ve en bol oyunlu filmiydi serinin. şu an yandaki gülen adam durumumu anlatmak için yeteresiz kalıyor.
Sıkı bir Testere hayranı olarak sinemayı beklemedim.Ve bulup tamamını izledim..Şunu söyleyebilirimki..Klasikleşmiş İşkence sahneleri formunu korumuş..5.Filmdeki kutuda ne olduğunuda görüyoruz bu filmde.Ancak Serinin En Süprizsiz sonu diyeceksek 6.Filmi söyleyebilriiz.Yani izleyince diğerlerindeki gibi ağzım açık kalmadı..Film genel olarak gene güzel olmuş ancak..6.Filme göre gerçekten artık bitmesi gerek.Çünkü artık karısının devam edecek hali yok..Yani Bu filmi en fazla buraya kadar devam ettirebilirler dedirtecek bir film olmuş.Söylenildiği gibi 7-8 çıkarsa üzülerek söylüyorumki:)saçma olacak..Ama Testere değil 7-8..17-18 bile çıksa ilk gün izlerim o ayrı:)
saw serisi artık çekilmese millet ne yapacak kına mı yakacak ben asıl onu merak ediyorum,istemeyen filmi izlemez o kadar basit ya,gelmiş geçmiş en iyi seridir saw,bu ne kadar ilkel bir düşünce,tadında bırakılsın demek!!!
serinin en müthiş filmiiiiiiiii...Böyle bir seneryo olamaz yaa olamazzz bunu yazan ınsan deıl abı olamaz boyle bıse o sonunu nasıl yapmıslar aklım almıyor yaa...Bir testere manyagı olarak en begendıgım seri oldu.Sonu çok harika sinemadan cıkınca ınsanların yuzunu sımdıden gorebılıyorum.Filmi anlatmıcam eskilerden kesıtler cok ama sonu harıka yanlız fılmın ılk 10 dksında sonunun nasıl bıtıcegı anlasılıyor gibi tek kötü noktası orası...Ama saw VI number one mutlaka ızleyın..bu arada saw 9 sonu olacakmıs serini :(
saw yine saw ama beni fazla tatmin etmedi bu bölüm,giriş sahnesi gerçekten etkileyici ama sonraki tuzakları beyenmedim.Filmin sonuda eh işte daha iyi yapılabilirdi.
23 giriyo Türkiyede vizyona Testere 7de 2011 biri bana 20 ye kadar gitcek dedi oda bi yerden duymuştu 20 ye kadar gitmez herhalde 3 de bitmeliydi bu film iyice bozmaya başladı tadı kaçtı 1-2-3 gibi olmuyo artık
artık bitsin,çok uzadı tarzında yorum yapanlar izlemesin yani böyle saçma yorumlara gerek yok size zorla izlettirmiyorlar. izlenilebilecek en iyi seri filmlerden bir tanesi. korkudan çok daha fazlası var anlayanlara tabi...