3,6
Testere 6 hakkında görüşlerin ?
17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ben yazayım merak edenler için..filmin gösterim tarihini 11 Aralık 2009a atmışlar bizim ülkede...maalesef 2 ay daha bekleyeceğiz.
13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bıktım kusacam artık ya:(
7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar yapmayın bu film gittikçe berbatlaşıyor ve komediye dönüşüyor!!
23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
3 te bıraksaydınızda dünyanın en iyi triolojisi olsa olmazmıydı ,bu film rocky rambo superman değilki 5-6-7-8 diye gitsin testere bir fenomendir lakin suyunuda çıkarmamak lazım izledik evet ama sırf ismine duydugum saygıdan 3 5 yıl sonra jigsawın oğlu torunu bacanağı falan kendi kaldığı yerden devam ederse şaşırmayacağım , ayrıca testere 5 ten iyi olduğunuda söylemek zor
15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
testere hastası biri olarak eğer ben bile bıktıysam yeter kardeşim yeterrr...konu aynı vahşet aynı kan aynı aynı aynı aynı...
2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Artık çok sıkıcı olmaya başladı.
31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Suyunu cıkardılar artık,bu film bole nereye kadar gidecek'Ben 4 ten sonra bıraktım dahada izlemem.Bence uzadıkca tadı kacıyor tabi bu benim fikrim.
13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim ama tahmin edebiliyorum.1 de güzel bi giriş yaptılar çok iyi değildi ama değişik bir konuydu sinema için.2 de konuya görsellikte kattılar müthiş bir filmdi.3 ve 4 için diyecek hiç bir güzel sözüm yok.5 i izlemeye gittiğimde 15 dk içinde anladım boşuna geldiğimi.bunuda tahmin ediyorum bence güzel değildir çünkü klasikleşti artık bir şey 10 kere izlenmezki sadece işkence yapılan adamlar değişiyo konu hep aynı.
18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Imdb de filmin türkiyedeki vizyon tarihi 23 ekim olarak görünüyor umarım doğrudur eğer aralık a atarlarsa çok kötü olur o zamana kadar beklenir mi yaa şimdiye kadar hep testere serileri türkiyede tüm dünya ile aynı anda gösterime girmişti neden bu sefer böyle oldu acaba???
25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
hem korsana hayır diyorlar,hemde insanları korsana yönlendiriyorlar,filmin dvd si çıktı,hala gösterime girecek ve izleyici kitlesi düştü,çoğu sinemaya gidecekken,bu kadar geç gösterime girmesinden dolayı,internetten indirip izledi,hem korsanın ekmeğine yağ sürdü,hem de film hasılat olarak bence yarı yarıya düştü,bundan sonra gösterime girsede kimse gitmez bu filme,Türkiyedeki beceriksiz film şirketlerinin eline sağlık,kına gecesi yapsınlar.
14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Saw serisinin resmen bittiğini saw 6 ile anlamış bulunmaktayız. Zoırla anlattılar. Senaryo yok, bağlantılar zayıf, daha önceki filmlerle bağlantı kuracağız diye zorladıkları bariz belli. Neyse uzatmaya gerek yok. İlk filmdeki lezzetin gölgesine sığınan 5 seri. Yetti artık. Biri buna dur desin.
24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ben filmi internetden izledim ve yorumuma gelince testere serisini uzatmak için ellerinden gheleni yapıyorlar bence en güzel filimleri 1-2 idi sonrası hep gecmişi anlattıgı için hiç hosuma gitmedi. ama sunu söylemeden de gecemem bazı zekice kurgulanmıs tuzaklar var onlarda olmasa izlenmeye deger bir film degil.
19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
artık yeter
24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Tartışmasız en kötü testere filmiydi. İzleyecek arkadaşlara tavsiyem fazla beklentilerle gitmeyin...
13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Yazık... Tamamen para kaygısıyla çekilmiş ve yine aynı kaygıyla uzatılıp duran bir türlü koparılamayan bir dana kuyruğu... Arkadaşın biri yazmış 3. filmde bitti benim için, sonuna kadar katılıyorum. Nerde o ilk film tabiki ilki kadar güzel olamaz ancak bu kadarda katledilmez ki harcanmaz ki bir film, izleyiciye beyin fırtınaları estiren bir filmden sadece mezbaha görüntülerine dönmüş bir seri. Testere klasiklerim arasındadır ve bir filmin bir serinin hayranı dayanamaz kabullenemez gerekirse çıkmasın bir daha kalsın tek film de veya ufak bir seride ama lütfen gözümde değeri olan bir filme yapmayın bukadar ezziyet, kimsede diyemez bana beğenmiyorsan izleme zira beğendiğim birşeyin bukadar ayak altına alınmasına dayanamam gerçek bir izleyicide dayanamaz hoş bir cuma geçirmek isteyenler filmden çıktıktan 2 saat sonra ne izlediğini unutmak isteyen arkadaşlara sözüm yok tabi ki...Son olarak sadece ilk 2 filmi izleyen kardeşim filmin başında, sonunu noktasından virgülüne tahmin etti demek ki izlediğim testere değildi zira sonu yok artık şeklinde bir ses efektiyle bitmesi gerekirdi...