merhabalar testere serisi bana kalırsa artık emekliye ayrılıyor fakat en iyi testere filmi ne diye sorsalar herkezin farklı cevabı oluyor testere 6 fan kitlesi arasında pek konuşulmuyor film en ortalama testere filmi ne çok iyi ne çok kötü film 2 filmdir bu film sonunda testere 5 deki soru işaretini kapatıyor film aslında 5.filmdeki olayların devamı var gibi yok gibi siz anladınız yani 2 karakterin başından dönüyor film hemen hemen bir testere filminin nerdeyse yapması gereken her şeyi barındırıyor fakat gözle görülür eksikler var ama john kramer ın cezalandırmaları gerçekten tatmin edici
Üçüncü bölümden sonra başlayan irtifa kaybı devam n fanatikleri dışında kalan seyirciyi memnun etmekten uzak,vasat bir ık seçilen kurbanlar için de ciddi bir inandırıcılık sorunu taşıyor üstünde.
Darren Lynn Bousmanın ayrılmasıyla artık biraz dizi havasına giren yeni birşeyler eklemek yerine daha önceki bölümler ve John hakkında bilgiler verip farklı ölümlerle devam eden bekleneni veremeyen sıradan bir bölüm daha ama yinede heryıl onlarcası çekilen silikonlu kızların öldürüldüğü slasher yada son durak gibi saçmalıklardansa sıradanlaşsada Testereyi seğretmek daha keyifli.
yine güzel bir testere filmi izledik.yalnız bence 5.filmi kadar güzel değildi.daha etkileyici olabilirdi.mesela labirent tuzağı olduğu bölüm alışıldık oyunlardan değildi.kanlı değildi.bunlar dışında güzeldi
tum seriyi izleyen birisi olarak sunu diyebilirim..... saw-1 filminin verdigi etkiyi hicbir devam filmi veremedi......aksine her devam filmi birer felaketti....ama bunu sevdim biraz daha yaraticiydi :D......6-10...
bende tüm seri var ama bir türlü serinin bu filmini bulamadım interneten bile sıpariş etmek istedim onu bile bulamadım neden bu filmin dvdsi çıkmadı :S
Testere'nin dvd formatlı olarak çıkan serisini dün izleme fırsatım oldu. Aslında sürekli ertelediğim filmlerden biriydi. Bedensel ve bireysel şiddet filmleri itici gelmiştir. Lakin serinin 2. filmiyle beraber kurgudaki başarı beni serinin tamamına bağladı. Seride 2 ve 3. filmler son derece iyi. D. L. Bousman'ın performansının diğer yönetmenlerden iyi bulduğumu söylemek isterim. Böylesi bir kurgunun senaristliğini yapmak ve bireysel olarak böylesi bir şiddet kurgulamak ve bu kurguyu serinin 6 filmine bağlamak her yiğidin harcı değil. Tüm filmler benden 8 puan. Lakin 3. film 9 puanı hak ediyor.
yanlız dikkat ederseniz testere filimlerinde 1den 6 ya kadar hep puanlar iniyor film gitgide kötüleşiyomu acaba yoksa insanlar çok abartıldığını düşünüp filimden sıkılmayamı başlıyolar