3,6
Testere 6 hakkında görüşlerin ?
28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
11 aralıkta vızyonda
11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
izLemek zoRunda oLduğuMuz için iZLiyoRuz.. aRkadaşLaRın dediği gibi 17-18-19 olsa da izLicez ;) benim caNımı sıkaN seRiye yeni bir fiLm katmak için eski fiLmLeRe eklemeler yapmaLaRı, yeni yeni karakterLer, sanki o an o kişiler de oRdaymış gibi hikayeye soKmaLaR.. gittikçe hayRanLığım azaLıyor Saw seRisine kaRşı..
10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
tum seriyi izleyen birisi olarak sunu diyebilirim..... saw-1 filminin verdigi etkiyi hicbir devam filmi veremedi......aksine her devam filmi birer felaketti....ama bunu sevdim biraz daha yaraticiydi :D......6-10...
20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tamamen berbat ötesi bir film yakında testere 7-8-9-10-11-12-13-14-15 diye çıkar. Para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıstı. izleyen herkesi tebrik ederim Testere ailesini zengin ettikleri için...... 10/1
5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Testere ölmedi ölmeyecek sonsuza kadar Tobin Bell Bu filmde biterse ne izleyeceğiz merak ediyorum ...
12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mecBuRiyetten izliyoruz, iNsanı pişMan ediyoRLar.. tadında bıRAkın aRtık
12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi daha yeni izledim film 5.Film kadar güzel değil ve Dedektif Hoffman yine yapıyor yapacağını.
19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
neden 11 aralıka attıklarını anlamıyorum..neyse bekleyeceğiz artık inşallah sonu benim için hüsran olmaz beklediğim gibi bir son olsun
13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Seride Saw 1 ve Saw 2den sonra en iyisi denebilir.. 9/10
24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ben filmi internetden izledim ve yorumuma gelince testere serisini uzatmak için ellerinden gheleni yapıyorlar bence en güzel filimleri 1-2 idi sonrası hep gecmişi anlattıgı için hiç hosuma gitmedi. ama sunu söylemeden de gecemem bazı zekice kurgulanmıs tuzaklar var onlarda olmasa izlenmeye deger bir film degil.
14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Filmi izledim çok beğendim o kadar acımasızca eleştirenlere katılmıyorum bence çoğu filmi seyretmemiş sadece fragmanı seyretmiş kulaktan duyma bildiği kadar yorum yapmışlar gerçekten saw 6 diğer bölümleri kadar güzeldi
12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
fılme gıtmeden once yorumları okudum fakat gıttıkten sonra hayran kaldım tuzaklar super tek kelımeyle harıkaydı...begenmeyen arkadaslar fılm oldugunu unutan arkadaslar bırazda sacmalık olucak yanı
17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filmin 11 aralıkta gösterime gireceği söyleniyor net bi bilgi yok henüz..
28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar prdn ama filmi nasıl ve nerden izlediniz?banada söylersenizde bende izlesem
çok merak ediyorum bu seriyi
21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
testere 2 den sonra en iyi testereydi