t-26
1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
adamlar dizi mantalitesinde devamı haftaya tarzında film yapıyorlar,film bittikten sonra acaba şimdi testere 6 nın fragmanını mı gösterecekler diye düşünmeden edemedim.birşeyi tadında bırakmak en güzelidir.bu film için tat biraz kaçmış gözüküyor ama olsun yine de geç değil
be nediyebilirim zaten serinin 1 cide herşeyi açoğa vurmuşlardı daha ne yapıyor sadece abartıyorlar yaaa yapmayın ya daha fene filmi batırmayın ya ayop yaaaaaa
ilk Testerenin mükemmelliğinden çok uzaklaşılmış durumda,4ü seyreden 5i de seyreder mantığıyla yapılmış ve zaman ayrılmamış bir film,zeka pırılıtısından uzak ve artık saçmalama boyutuna yaklaşılmış durumda,6.filmin geleceğini çok net gösteren bir final var ve umarım denildiği gibi 6 son olur artık.Son olarak;Tüm testere filmlerinin tek bir kere de yazıldığı ve devam filmlerine bölündüğü söyleniyor,bence tamamen yalan ilk bölümle bu film arasında dağlar değil dünyalar kadar fark var.
bence altıncı filmde hoffman o girdiği şeyin içinden çıkamayacak ve onun oyunuda öyle başlayacak 4. filmdeki otopsi sahnesindeki hoffman için söylenen oyun işte bu bunun içinde testerenin karısıda olabilir bence......
bazı arkadaşlar filmde kalite nedir bilmiyorlar anlaşılan.ben testerenin tüm serilerini izledim ve bundN sonrada ne kadar çekilirse yine hepsini izleyeceğim.öncelikle türkiyede gerilim ve korku filmi ayrımının yapılması gerekiyor ama bunu bilen yok testere korku filmi değill.çok iyi bir gerilim filmi keşke türkiyedede böyle yönetmenler olsa ama nerde....