mayas77
1 değerlendirme
6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu filmi seyretmek gercekten berbat bi duygu bu kadar berbat bir senaryoyu heralde ikinci sinif cocugu anca yazar:jim herzamanki gibi tek basina oynamaya calismis bu adam senaryoyu okumazmi ya
Çok iyiydi. sadece bi kaç sahnesine güldüm diyen arkadaşları anlamıyorum,başından sonuna kadar katıla katıla güldüğünüz kaç film seyrettiniz acaba? eğlenceliydi,bence izlenmesi gereken bi film..
teknik açıdan fena deil ama konusu beni güldürdü. tam anlamıyla bir komedi filmi. Jim carry nin filmleri her zaman beni güldürmüştür değişik bir enerjisi vr eğer onun yerine başkası oynasaydı beni bu kadar güldürmezdi
film çok güzeldi jim carrynin zaten kötü bi filmini izlemedim ama orta dereceli filmleri de var.bu çok güzel olmuş ayrıca Zooey Deschanel çok güzel bayıldım ya gözleri çok çekici çıkmış çokta güzel oynamış jimmy öpceği kızı da ii bilio yaşlı teyze hariç:D:D 9/10
Berabt bir günde yaptığım hatta yapabileceğiniz en iyi şey bu filmi izlemek .. emin olun pişman olmazsınız . çok eğlendim , güldüm çok güzel film jim carrey gene muhteşem oynamış
Bu filmden olumlu elektrik almamak mümkün değil :)Bunda Cim Carreynin payı şüphesiz çok büyük.Onun başına gelen enteresan olayları izlemek çok keyifliydi.Özellikle apartman tepesindeki intihar sahnesine bayıldım :)
film güzeldi ama filmde jim carrey olmasa bu kadarda izlenen bi film olmazdı. filmi güzel kılan jim carrey olmuş. jim carrey olduğu için 10/10 ama jim arrey olmasaydı en fazla 10/7 olurdu. o da en fazla
öyle çok fazla gülmedik, zaten mesajları(!) olan bir filmdi. biraz olgun bir jim carrey filmi olmuş, e jim carreyde yaşlandı artık biraz durulma zamanı. genel olarak iyi bir film tavsiye edilebilir.