Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmdi,Jim Carrey gerçekten mükemmel oyamış;bir insan komedi filmlerine ancak bu kadar yakışır ve mimikleri güzel olur.Filme gelirsek sıkılmadan izleyebileceğiniz,değişik bir konusu olan,komik,eğlenceli ve sıkıntılarınızı 90 dakika boyunca unutmanızı sağlayacak bir film.Ben eğlenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum
jim carrey ve oynadığı klişe komedi filmlerinden sıkılmadım,gişe filmlerine bayılırım ya da jim carrey hayranıyım diyorsanız izlenebilecek bir film ama asla bir "truman show" izleyemeyeceğiz heralde.
Hem romantik,hem eğlenceli hemde çok önemli mesajlar veren bir film.Yada filmden bir replikle yorum yapalım;Dünya bir oyun bahçesi,bunu çocukken biliyoruz ama büyüdüğümüzde unutuyoruz.9/10
Alttaki yorumlardada dendiği gibi kahkahalara boğulmuyorsunuz.Fakat yüzünüzde bir tebessüm bırakıyor.Bu filmden kendinize göre bir şeyler çıkarabilirsiniz.İzlemek size bir şey kaybettirmez.Ayrıca Zoey Deschannelde çok güzel :)