ilsalaron
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir politik savaş filmi. İlk önce şunu belirteyim filmin Hollywood eksenli olmadığı film boyunca kendini gösteriyor yani tamamen objektif bir film var karşımızda. Düşünün Amerikalı oyuncuların oynadığı filmde Müslümanlar tutuluyor ve ABD şiddetle eleştiriliyor keşke her film ABD böyle objektif olabilse. Film Bosna Hersek’te savaş sonrası yaşanları anlatıyor, bir 'Avcı' lakaplı bir katilin üç gazeteci tarafından yakalanışını. Burada karakter isimleri uydurulmuş tabii ancak 'Avcı' denen psikopatın Miloseviç’i simgelediği her halinden belli. Yani film kurmaca olmasına rağmen yaşanan gerçek olayları da bir yerde yansıtıyor. Richard Gere ve Howard müthiş oynamış, Eisenberg ise onlara uymaya çalışan genç oyuncu olarak dikkat çekiyor. Film sonları biraz saçma olabilir ancak film bana göre çok başarılı
Filmin konusunu anlayamadım, ayrıca filmin sonunda verilen mesajları zaten herkes biliyor. Oyunculuk ve görsellik adına birşey yok. 5 den ötesi olmaz film için. İsmine bakıp konuyu inceleyin bana hak vereceğinizi düşünüyorum