Sex and the City
    3,3
    Sex and the City hakkında görüşlerin ?

vanadis-2
    vanadis-2

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    dizinin tüm bölümlerini izlemiş biri olarak açıkçası film beni tatmin etmedi.filmde bazı kopukluklar olmuş,gereksiz ayrıntılar wardı.sanki sırf uzatmak istemişler.bayan izleyicileri mutlu etme amaçlı sonla da film bitiyor.10 üzerinden benden sadece 4 alabilir.
    baris---sahin
    baris---sahin

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    gayet güzel ve keyifli bir filmdi. 40 lı yaşlardaki 4 kadının kendi hikayelerinin anlatıldığı gerçekten lezzetli bir filmdi.romantik komedi sevenlere tavsiye ederim.
    Ceren S.
    Ceren S.

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Sicak bir romantik komedi olmus ama bos bir film...Uzun bir film olmasina ragmen sikmiyor ama sadece kizlara izlemesini öneririm,erkeklerin içerik yönünden pek zevk alabilecegini sanmiyorum :D
    1907elif83
    1907elif83

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    tüm sezonlarını 3-4 defa izlediğim bir dizi olduğundan ve sıkı bir carrie bradshaw hayranı olduğumdan ben aradığımı buldum bu filmden.dizisi hiç bitmeseydi ve keşke her yıl bir film çekseler.sıkılmam asla.

şahsi fikrim,dizisini izlemeden gitmeyinn,izlemeyinn;)
    loksando
    loksando

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel bir romantik-komedi 40lı yaşındaki kadınların hala kendilerini genç hissetmeleri.Ve en güzel kısmıda diyalogları insanı filme bağlayan kısmı.Tabii üstten mic gözüküyor dikkatli izlerseniz.
    arda-erdede
    arda-erdede

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Romantik komedi bir film için çok güzel bir filmdi. Sıkılmadan izledim. Ancak film kadınlara yönelik erkeklerin pek ilgisini çekmez sanırım. Ama harika bir pazar günü geçirmek için ideal.
    mrs-durden
    mrs-durden

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    diziye yaraşır bir son olmuş çok şey beklemeden giderseniz seversiniz hoş bir romantik komedi
    ergunari91
    ergunari91

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    filme dün gittim.. gerçekten çok güzeldi! herkse öneririm, böyle filmi izleyince 1 sezon S&tC seyretmiş gbi oldum.. çok hoşuma gitti, filmde boş sahneler yok!her sahne çok güzel ve profesyonel!!! dizinin daha bi profesyonel uzun soluklu sinema bölümü gibi olmuş! diziden bi farkı yok, hiçbi karakter daha fazla sivrilmiyo, herşey dizideki tadında.. tabi haliyle konu daha yoğun ve çok güzel!! mutlaka gidin..
    vazofski
    vazofski

4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    diziyi izlemeyenler için de(tek bir bölümünü bile izlememiştim) oldukça eğlenceli ve güzel bir filmdi.uzun olması pek etkilemiyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.bence şu yaz günlerinde iyi bir seçim olur.öneririm
    elifayduk
    elifayduk

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    sex and the city!!!!:)ne diyebilim ki çok beğendim herkesin izlemesini tavsiye ederim. komik, dramatik aynı zamanda çok büyüleyici...iyi seyirler.
    cansubabacan11
    cansubabacan11

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir filmdi.. Okadar ozlemısız kı dızıyı doyamadık 2 bucuk saat sanki yarım saatmıs gıbı gectı. Eger konusu sıze gore degılse hıc gıdıp bosuna dusuk puan vermeyın, ozellıkle diziyi sevmeyenler kesınlıkle gıtmemelı bence. Moda ve komediyi iç içe izlemek isteyen herkese Şiddetle tavsiye ediyorum!!
    darla78
    darla78

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    dizinin finalini izlerken içim içimi yemişti bitti diye ama tatmin de olmuştum.. filmi asırlardır bekliyorum :) çok güzeldi..4 kadını da kesinlikle çok özlemişim..bıraktığım yerden hiç bocalamadan devam ettim. diziyi izlemeyenlerin bile zevk alabileceği bi devam filmi olmuş!! iyi ki de olmuş valla :D (bi insan 10 yılda hiç mi değişmez yaa.. MR. BİG!! )
    melsa8484
    melsa8484

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    filmi izledim evet biraz uzun buldum ama oyuncular formundan bir şey kaybetmemiş samantha jones muhteşemdi dizisi gibi tam bir moda ikonu olmuş film
    minecisel
    minecisel