Canavar
    3,3
    Canavar hakkında görüşlerin ?

rahimegezer87
    rahimegezer87

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
    sonu olmayan, biyere bağlanmayan filmlerden nefret ediyorsanız kesinlikle gitmeyin sinemada izledim hayatımda verdiğim paraya yandığım nadir filmlerden biri
    mausi-1
    mausi-1

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Bu şimdiye kadar izlediğim en kötü filmlerden biriydi!!! amatör kamerayla çekim yaparak filme nasıl bir effect katamak istemişler anlayamadım?! film boyunca başım döndü ve miğdem bulandı....filmden hiç zevk almadım! sakın izlemeyin, bence değmez.
    karamihal
    karamihal

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
    lost'un yapımcılarının biz yaptık oldu diye,resmen oldu bittiye getirdikleri bir film.lostun sermayesini yemiş bir film açıkçası.efektler iyiydi kabul etmek lazım ama filmin başından sonuna kadar handycam ile perdeye bakmak insanın midesini bulandırıyor.korsan film izler gibi hissettim kendimi:)filmin sonunda dağ fare doğuruyor arkadaşlar,uzun zaman konuşulmuştu ama bence fiyasko.yine de devamının gelmesi kuvvetle muhtemel.
    hapy-ist
    hapy-ist

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Mideniz sağlam ise gidin. Ama sıkıntıdan patlayacağınıza kesin garanti verebilirim. İnanılmaz kötü bir filim. Saatlerce adamın bir kadına yardım etmesi için çırpınısını seyrediyorsunuz. Özellikle el kamerası ile çekildiği için başınız dönüyor aşagı yukarı sallantıdan mide bulantısıda kaçınılmaz.Boş zamanı bile değerlendirmeye deymeyecek bir filim.
    ikbal-203
    ikbal-203

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
    filmi açıkçası hiç beğenmedim ama biraz romantik yönleride var aslında birazda korku olsaydı daha iyi olurdu ayrıca canavarı biraz dinazora benzetmeye çalışmışlar bence amatör kamerayla çekilmesi saçma olmuşşş ama olsun romantik yönlerini beğendimmmmm
    esererdi
    esererdi

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
    inanılmaz derece kötü bir film.
    giden zamanıma ve buradaki yorumlara bakmadığıma acıdım.
    starwishh
    starwishh

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
    ben genelde bir filme gitmeden önce film hakkında yorum yazan arkadaşların yorumlarını okuyarak sinemaya gidiyorum.fakat canavar, yorumların aksine ne yazıkki beni hayal kırıklığına uğrattı.sanırım yapılan olumlu yorumlardan sonra çok fazla şey bekledim.Gitmezseniz hiçbirşey kaybetmezsiniz.saçmasapan bi filmdi.
    nilat
    nilat

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    güsel bir filmdi...adeta filmin içinde gibiydim..başlarda biraz başım döndü ama sonra alıştım :)bu filmi nasıl beğenmezler anlayamıyorum!!..ama filmin içinde saçma yerler vardı mesela hud'un askeri bölgede çekim yapmasına izin vermeleri,sonra hiçbir zaman kameranın düşmemesi veya kameraya bişi olmaması..ama bunları da es geçmek gerek olur bu kadar hatalar..bence izleyin derim ..ikinciside gelir herhalde ..blair cadısını saymassak bnce ondan sonra çekilen orjinal bir film..
    vidoque2
    vidoque2

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Sinemada izlenmesi gereken bi film. İyi bir ses sistemi ve büyük ekran olmadan aynı zevki alamazsınız. Ben çok beğendim. Bi el kamerasının, -üstelik de böyle olağanüstü diyebileceğimiz bir durumda- bu kadar muntazam görüntüler çekebilmesi tuhaf olsa da onu da gözardı ettik artık. Özellikle son sahnelerde kızla adam birbirine sarılmışken ve onlardan başka kimse olmamasına karşın kamera tam karşıdan çekiyo:) Adam bi yandan kıza sarılırken diğer eliyle de kamerayı kendilerine tutuyo olabilir tabi:) Puanı niye bu kadar düşük anlamadım. imdb'de 7.9/10 Bu arada el kamerasına alışık değilseniz ya kafanız rahatken gidin ya da muhtemelen sevmeyeceğiniz için hiç gitmeyin:)
    metinast
    metinast

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten izlenmeye değer bir film.El kamerası kullanılmasının sebebi olaya daha gerçekçi bir hava vermek için.Yoksa kamera yokluğundan değil.Abartılmamış,tamamen gerçekçi bir seneryo.Bnece kaçırılmaması gereken bir film.Herkes izlemeli.
    mert-kayhan
    mert-kayhan

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
    felaket filmleri içinde en etkileyicisi ve el kamerasıyla çekilmesiyle katılan gerçekçilik muazzam. efektler güzel. "bad robot" tarafından yapılmış.
    handec230
    handec230

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    film çok güzel değildi fakat fena da değildi,filmden çıkınca ne gerek vardı tribinde çıkmıyorsunuz,zaman kaybı sayılacak filmler arasında olduğunu düşünmüyorum,bence izlenmeli.. amatör kamera muhabbeti de fimde farklı bir görüntü oluşturmuş,değşik olmuş...
    anadolununincisi
    anadolununincisi

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    ya anlamadığım bu mynete yada yorumları okuduktan sonra onaylayana sesleniyorum neden yorumlarımı siliyorsunuz yayınladıktan sonra
    yasmink-888
    yasmink-888

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    izlediğim filmler arasında en berbat olanıydı.zaman geçirmek için bile izlenecek bir film değil.bu filme giden insanların zamanına yazık oluyor.resmen insanlarla dalga geçtiler.
    firat-kusku
    firat-kusku

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filmdi desem yeridir.

Amatör bir kamera ile çekilmiş ve gözlerinizi ağırtacak,başınızı döndürecek şekilde sallanan bir kamera..

Nereden çıktığı ve ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bir yaratık..

Amaçsız,anlamsız bir film..

Giderseniz çok pişman olursunuz...