Canavar
    3,3
    Canavar hakkında görüşlerin ?

ozcanergun71
    ozcanergun71

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Hareketli kamera olayı sanki filmi gerçek gibi yapmış tamam ama bütün bir film değilde sanki filmin bir sahnesini seyretiyomuşuz gibi bir film olmuş.New-yorka bi canavar saldırıyo... Saldırıyo da niye saldırıyo, nedir, neyin nesidir, nasıl birden ortaya çıkmıştır, ünlü Amerikan istihbaratı ne iş yapar, ta şehrin dibine gelesiye kadar uyuyorlarmıdır.(Gerçi film sanki 11 Eylülü andırıyo o da öyle olmuştu ya)bunlar hep havada kalmış. Yok ben bunlara kafa yoramam felaket filmi nasıl olurmuş, insanlar böyle durumlarda nasıl davranırmış, psikolojisi nasıl olurmuş diyorsanız seyretmeye değer.
    durdener
    durdener

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Film güzel ama el kamerası gerçekten boğmuş , en azından bazı yerlerinde normal çekim yapsalar güzel olurdu. sahenelerde güzel , en azından el kamerasından anlaşıldığı kadar güzel bir atmosfer yaratılmış ama yine el kamerası ile çekildiği için gölgede kamlış.

bu filmin devamı çekilebilir. Aynı olay benzer sahnelerde faklı kahramanlar üzerinden ve en önemlisi normal bir kamerayla tekarar çekilirse ilginç olabilir.
    Ayse K
    Ayse K

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Film el kamerası ile çekildiği için midir nedir, izleyiciyi içine çekiyor ve gerçekten ürkütüyor. 10/9
    arsev17
    arsev17

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Filmin ilk 15 dakikası muhabbetinden başlamak istiyorum, evet izleyici için biraz sıkıcı ama filmin gerçekçiliğine dayandırılan sahneler bunlar. El kamerası ile çekilmesi ise filmi süper yapmış. Seyretmeyen arkadaşlara tavsiyem, sadece görsel efekt beklentisi ile izlemeyin bu filmi.
    redjingle
    redjingle

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Böyle muhteşem bir yapıtın ortalama puanının 6,8 olmaı çok ilginç.10 üzerinden 8,8
    hello-zepp
    hello-zepp

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle çok gerçekçi olmuş serettiğim en iyi felaket filmi
    el kamerasıyla çekilmesi filmi çok gerçekçi yapmış
    ilk 15 dakikası gerçekten sıkıcı ama
    konu olarak genelde çok iyi kurgusuyla olsunda ses efektine kadar
    9/10
    mr-nfyc
    mr-nfyc

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ilk 15 dk biraz sıkıcı . fazla uzatmışlar o kısımdaki muhabbeti . sonra canavarların istilası başlıyor. El kamerası ile çekilmiş bir görsel şölen . REC ve Blair cadısı tarzında çekilmiş . Bu filmde beğenmediğim nokta sonuydu . Final bir anda olayın içinden kopup atlıyor ve film bitiyor. Bence izlenmesi gereken bir film . Herkesin beğenebileceği bir film değil tabiki. El kamerası ile sanki olayın içindeymiş havası verilmek istenmiş ve başarılmışta. 8/10
    Deniz D
    Deniz D

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    filmi dün izledim çok güzel bir aksiyon olmuş.sürükleyici.yalnız filmin sonunun birden kesilmesi kötü olmuş
    izlemeklazım
    izlemeklazım

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    olumsuz yorumlara katılmıom film bi harika ben çok çok beğendim ya bu yıl izlediğim filmlerin içinde en iilerdendi yani.bazı arkadaşlar kamerayı beğenmemiş ama nebekliomuşki paraları olmadığı için herhalde gerçeklik duygusunu daha iyi yansıtmak içinyapmışlar ve harika olmuş ne diyebilirimki.bizde kurbanlar kada bilgi sahibiyiz onların bildikleriyle yetinioz film boyunca bitincede öle.zaten canavarın nie geldi önemli deilki..illki bilimadamlarının aşırı dozda ilaçlarına maruz kalmıştır falan filannnnn...izleyinn güzellll
    murathayat1982
    murathayat1982

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    koca bir film bir el kamerası ile cevrilmiş filme gerçekçilik sağlanmak istenmiş ama hiç başarılı olunamamış.Çok yazık etmişler bence şahsen ben olsam öyle bir canavar görsem ne kamera dinlerim nede başka birşey ya kaçaraım yada savaşırım yani kamerayı unuturum...
    sammy-davis-jr-jr
    sammy-davis-jr-jr

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    görsel efektlerin lezizlii ve saalam bir prodiksiyon da eklenince adamlar harika bir iş çıkarmışlar ortaya.film genel anlamda bir aşk hikayesi üzerine kurulmuş. canavarımızın ve küçük yaverlerinin new yorku basmasıyla olaylar gelişiyor. filmin tek kamerayla ve el kamerası mantıı ile çekilmiş olması ve kasetin direk montajlanmadan yayınlanmış olduuna yapılan vurgu gerçekçilie inanılmaz katkıda bulunuyor ve heyecanı, gerilimi üst düzeye çıkarıyor ki filmin en başarılı yönü de bu bence.oyunculukları fazla tatmin edici bulmadım. karakterler televizyon filmlerindeki ikinci sınıf oyuncular gibiydiler. tek itiraz edebileceim durum bu olabilir.en nihayetinde film bize hayat dersleri vermiyor ama ortaya başarılı bir görsel şölen koyuyor. izlenmeye deer.
    atlantia
    atlantia

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    ilk 15 dakikadan sonra aksiyon başlıyor ve yer yer dursa da insanı koltuğa hapsediyor resmen çok etkileyici.tek eksiği bence zaman zaman normal kamera da kullanılsaydı daha iyi olurdu.Yani bir filmi illa el kamerasıyla çekeceksiniz başka açı kullanmayacaksınız diye bir kaide yok.Ayrıca filmin sonuna dikkat edin lunapark sahnesine herşey nasıl başlamış belli oluyo ama dikkatli izlemek lazım orayı tek kelimeyle muhteşem
    Plagueis
    Plagueis

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    müthiş bir film el kamerasıyla çekilmesi filmi çok gerçekçi kılmış özellikle sinemada izleyenler filmi resmen yaşıyor. filmin nasıl geçtiğini anlamadım sonuda bence son derece iyiydi böyle bitmesi gayet normal. normal kamerayla bir canavar filmi yapsalardı açıkcası çok vasat bir iş çıkardı ortaya ama bu film çok gerçekçi ve sürükleyici olmuş tek eksisi bence oyunculuklardı daha iyi olabilirdi. mutlaka izleyin bu filmi 8/10
    teenyoung
    teenyoung

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    İlginç Bir Film Sonu Beklenmedik Bir Şekilde Bitmiş İzlenmeye Değer 6/10...
    hacivat39
    hacivat39

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    El kamerası çekimleriyle amatör bir film havası verilmesi,new yorka yapılan saldırı her ne kadar yeni birşey değilse de; filmde kendini çekici kılan bir sürükleyicilik ve sonuna kadar diri tutulan merak duygusu, filmin kolayca izlenmesini sağlıyor.