Kutu
    2,8
    Kutu hakkında görüşlerin ?

juve-baby
    juve-baby

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    hayatımın hatası filmlerden!!! Bengüye uyar film izlersem böle olur...izlemeyin! uzak durun falan yazılmalı bu filme!! ..***..
    0qulcn
    0qulcn

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    müzikler kötü oyunculuk kötü konu kötü . alışkanlıklarım yüzünden filmi sonuna kadar izlemedim ama hiç bi filmi bu kadar sıkılarak izlememiştim . filmi beğenenleri anlamıyorum doğrusu
    nskmourinho
    nskmourinho

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Film çok güzel ve gizemli başladı.İlk dakikalardan itibaren beni koltuğuma çiviledi ama senaryo o kadar kötü ve dağinık devam ettiki çok başarılı olabilcek The Box yerle bir oldu.Son derece saçma ve soru işaretleriyle biten son ve aşırı absürdlük açıkçası beni sarmadı 3/10 o da filmin ilk yarım saait için
    Prens-Zuko
    Prens-Zuko

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Film okadar sıkıcı okadar saçma bir konusu vardıkı sonunu nasıl getirdim bilmiyorum zaman kaybı...
    drakulina
    drakulina

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Bir seçimin hayatınızda nelere mal olabileceğini anlatan bir film..ama keşke bazı kısımlar bu kadar karanlık bırakılmasaydı..çok fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim..10 üzerinden 5.
    AstalaVista
    AstalaVista

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    donnie daRko kadar etkili olmasa da güzel bir gizem-bilim kurgu eseRiydi..
    sinekoliqmete--7
    sinekoliqmete--7

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Hem kafa karıştırıcı hem ders aldırtıcı mükemmel bir yapım.Hatta filmin sonunda bir anne fedakarlığı görünce hüngür hüngür ağladım.Mükemmeldi Cameron diaz bu aralar oyunculuğunu konuşturuyor kız kardeşimin hikayesi the box ve gece ve gündüz filmleri mükemmel gece ve gündüzün sadece fragmanını izledim bu arada ama çok albeniliydi mükemmel ama herkesin anlayabileceği bir yapım değil
    V-for-memetta
    V-for-memetta

28 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Fİlmi ilk başlarda ilgi çekerek izledim fakat daha sonra giderek ilgi düştü...vakti bol arkadaşlar izleyebilir...
    redoxx
    redoxx

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Filmi hala anlamış değilim olaylar karıştırılıp öyle hale gelmiş ki çözebilene aşkolsun ayrıca konusu çok saçma...
    prenses-sweety
    prenses-sweety

19 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    güzel bi filmdi bilim kurgu yerleri biraz saçma geldi onun dışında gayet hoştu ama ben olsaydım o 1.000.000$ ı geri çevirirdim böyle şeyler gelmezdi başıma her neyse tavsiye ederim iyi seyirler :)
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

19 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    son derece eksantrik bir fiLmdi.. merak icerisinde kendini izLetti.. tawsiye ederim :)
    carinos
    carinos

3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Bize belki ters saçma gelen bir kaç sahnesi olabilir.Ama filmde o kadar açık uçlar var ki'Hatalı demek o kadar kolay değil.Nerden biliyorsunuz,geçilen 3 portaldan doğru olanın seçildiğini mesela'Stephen King ,Quntz gibi ustalarla büyüyen kuşak olarak farklı algıladığımız ortada.Yeni kuşağın büyük çoğunluğu bu ustalara yetişemedi.Ama bulup izleyerek,görüş açılarını geliştirebilirler. Ben bu filmde gerçekten o geceleri korkarak ama merakla beklediğimiz Alacakaranlık kuşağının tadını aldım.Şiddetle de öneriyorum.Ayrıca sinema kişiye özel bir zevktir.İzlemeyin,izlettirmeyinsinemaya yakışan bir slogan değil.İsteyen izler.Herkes de filmler hakkındaki fikrini söylemek de özgürdür.
    metinyus61
    metinyus61

20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Konusu ilginç , imdb puanı ve kadrosu da fena değildi . Film için Yapılan yorumlara bakmadan filmi izledim .

İlginç konusu olan bir filmin bu kadar kötü işlenmesi de bir marifet olsa gerek . Bu anlamda kendilerine tebrik ederim .

Zaman kaybı , izlemeyin ve izlettirmeyin .
    mstermen
    mstermen

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Film enteresan bi filmdi aslında senaryo olarak da güzel oturtulmuş bir film ama sonuna doğru daha yalın analatabilinirdi, ve daha karmaşık olmayan bi sonla bitirilebilirdi ama genede kötü bi film denecek bi film değil 10/7 veriyorum...
    fundatalay
    fundatalay

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    İlginç bi film. Ben de çoğu yorum yazan arkadaş gibi iyi mi kötü mü karar veremedim ama standartların üstünde bi film oldugunu soyleyebilirim. Konusu ilginç. Kendini karakterlerin yerine koyup onlar gibi hissetmeye calısırsan daha da ilginc. Devamı gelecege benziyor; tatmin edici bir sonu yoktu cunku.