Davetsiz

kurzh
kurzh

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Sonu sonu sonu dediler sırf o yüzden meraktan gittim. Gerçektende müthiş bir sonu varmış izleyin :D
sero27
sero27

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
size tek söyleyeceğim şey,kimsenin aklına bakmayın çünkü muhteşem bir film.!!!
rezo1903
rezo1903

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sonu muhteşemdi beni bile şaşırttı:)
ibrahimyasaroglu69
ibrahimyasaroglu69

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film superrr!!!
izlediğim en güzel gerilim filmiydi :D
blackk-sun
blackk-sun

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten de çok güzeldi biz nie böle korku gerilim filmi yapamıyoruz anlamıyorm..Film sonu itibariyle yüksek tansiyona benziyo ama onun kadar gerilim yüklü diil di:D Ama yinede izlenesi bi film 10/8
Yaşar A.
Yaşar A.

27 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Sonu müthiş bir şekilde şaşırtıcı bitti. Hayatım boyunca sonunda en çok şaşırdığım ilk 3 filmden birisiydi. 5-6 kere koltuktan zıplattı. Gerilim dozuda iyiydi. İzlerken bu kadar iyi bir film olduğunu düşünmüyordum. Filmin ortalarında filmin sonunun açık açık belli olduğunu düşünmüştüm ama sonunda beni şaşırtan 2-3 öge vardı. Kesinlikle izleyin. Hiçbir pişmanlık hissetmezsiniz
a-baykam
a-baykam

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi 3 gün önce izledim.Orjinalini izlememiştim.Süprizli finali olmasaydı basit bir film deyip 10 üzerinden 6 verecektim ama finali de katıp 10 üzerinden 9 veriyorum.
eylul87-55
eylul87-55

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel film ama çok değişik bir senaryo değildi izlenilenilir
TURANY
TURANY

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben beğendim filmi. zamanım boşa gitmedi. konusu güzel her anı merakla izlenen bir film diyebilirim. tavsiye ederim. iyi seyirler.
sinobella
sinobella

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok beğendim sonu herkesin de söylediği gibi sürpriz gerçekten çok iyi bir film olmuş bence kesinlikle izleyin derim...
alisoydan2000
alisoydan2000

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Vasat kurgulu bir yapım.Sadece vakit geçirmek için uygun.
emresabahat
emresabahat

23 Mart 2011 tarihinde eklendi
Şimdi izledim.Halkanın yapımcısı yine konuşturmuş klasını.Şiddetle tavsiye ediyorum.Gerilim hiç azalmıyor ve sonunda olayı müthiş bağlamışlar.Kaliteli bir film 10/8.5
filmmaniac
filmmaniac

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi heyecan gerilim ve gizem .. şaşırtıcı sonuyla vasatın üzerinde bir yapım . izlemek isteyenler için kesinlikle zaman kaybı olmayacaktır 10/7.5
Deniz
Deniz

5 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Film hakkındaki güzel yorumlara dayanarak izledim.Açıkçası fazla akıcı bulmadım filmi hatta baya baya sıkıcı dahi denebilir. Fakat son sahneleriyle dikkat çekici.Boş vakit varsa izlenir.Ama gerilim kısmının altında yatan psikolojik durum beni daha çok etkiledi.

spoiler: Hepsi babasının suçu.Ve küçük kızda babasını hemşireyle görünce hatalar zinciri başlıyor. Küçük bir kızın gözünde bu ne kadar büyük bir felaket. Adamda da mide çok sağlammış hem karısı hem kızı 10 ay önce ölmüş adamda gam yok keder yok. Kızımızda yaşadığı vicdan acısıyla gerçeği unutup herşeyi hemşirenin üzerine yıkarak geçmişi sileceğini sandı.Babayı halen suçluyorum kızıyla yeterince ilgilenmedi.Market çalışanına çok üzüldüm ama :((
rtenna-trena
rtenna-trena

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin konusu güzel ama gene çalıntı ama yapımcıları iyi şüphe gibi iyi olacağını sanıyorum bekleyip görcez