Davetsiz

kaya205
kaya205

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Güzel filmmiş valla, kesin izleyin sıkılmadan izlersiniz. Bana güvenin filmden anlarım
solorate
solorate

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sonu sasırtmak bi yana dursun "hep mi aynı klişe" dedirtiyor..5/10
ferit-akdeniz
ferit-akdeniz

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bir haftada tam 12 korku filmi izledim.hepsi berbattı ..bu sondu ve benı korku fılmlerınden soğutmaktan kurdardı ... bence çok etkıleyıcıydı. Filmi sadece biraz sabırla ızlersenız sızde cok begenceksınız .idont bellowe yane
ozgur82
ozgur82

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim harika etkisinde kalacagınız bir film.
npls
npls

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
sıkılmadan izleyeceğiniz güzel bir film ...
dr-faustus
dr-faustus

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film güzel akıcı ve tabiki şok edici bir sonu var yalnız bazı mantık hataları barındırıyor..
umutd86
umutd86

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok kötü bir film diyen arkadaşları anlamıyorum .kesinlikle çok güzel bir film. bir şizofrenin düşüncelerini onların gözünden, biraz gerilim de katarak anlatan bir film.seneryonun güzelliğini filmin sonunda anlıyorsunuz. 9/10
darkness651
darkness651

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin tek iyi yanı sonu
dilek-inan
dilek-inan

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
izledikten sonra "Saklanbaç" filmini anımsamadan edemedim. sonu şaşırtıcı filmleri hep etkileyici bulmuşumdur. gayet başarılı bulduğumu söylemeliyim. 9 puan veriyorum.
fuldunk
fuldunk

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Sonunda woow dedirtio ama bunun disinda film basinda sonuna klasik.. Izlenebilir ama nerde elm sokagi kabuslari nerde bu :D:D:D
sennetsu
sennetsu

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben filmi beğendim.Sıkılmadan izleyebilecğiniz bir film. Hiç beklemediğiniz bir finalle karşılaşılması da çok güzeldi.tavsiye ediyorum
cadi2050
cadi2050

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ilginç bir son.. güzel bir filmdi izlemeye değer :)
hkn-ertugrul
hkn-ertugrul

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi izleyecektim ama bazıları filmin sonuyla ilgili bilgiler söyleyince tüm hevesim kaçtı.lütfen yorum yaparken izlemeyenleri düşünelim.şimdi ben bu filmin bir kızın şizofren hikayesi olduğunu biliyorum.filmin sonunda sürpriz olacağını şaşıracağımı biliyorum bir heyecanı kaldı mı hayır.biraz dikkat edelim teşekkürler
yunus-khrmn1987
yunus-khrmn1987

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
klasık genclık korku fılmı gıbı baslıyor oylede devam ettıgını solesek sanırım yanlıs olmaz ama muhtesem butun fılmı harıka yapan bır sonu var bence bu fılmı sınemada ızlemek kacırmamak gerekır etkıleyıcı..
kardelend
kardelend

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir korku filmi, ilk 45 dakikada belki biraz gerilebilirsiniz. sonradan açılıyor özellikle sonunda şaşırarak çıkıyosunuz filmden. kısa olması bir artı puan, her şeyi bir çırpıda öğrenmiş oluyorsunuz. ortalama bir film. 10/7..