Murad E.
25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
İnsan beyninin kendine kurduğu oyunları konu alıyor. Akıl Oyunları ve Shutter Island gibi bir film. 1 saat nasıl geçiyor anlamıyorsunuz son 22 dakikada zaten olaylar çözümlenmeye başlıyor. Oyunculuklara diyecek yok. Mutlaka izlenmesi gereken bir film. 10/7,7
Sinemada izlenecek bir film değil malesef.Altıncı his filminin benzeri bir sonla bittiği için filmin sonu biraz etkileyici olmuş.benim için boşa geçmiş iki saatti.
yapmayın arkadaşlar,şöyle bi düşünün bakalım kaç film ile aynı bu filmin sonu da...tamam iyi bi son ama ilginç değilki.bu arada film iyi bi gerilim ama en iyi yada çok iyi değil...benim gerilim anlayışım diğerleri(the others) gibi bi film dir...
Bence ne zaman kaybı nede başka bişey..mükemmel iyi bir filmdi..sonunda dumur bi vaziyette çıkıosunuz filmden..hatta çıktıktan sonra bi 10 dk boyunca taşları tek tek yerine koymaya devam ediyosunuz...bu tarz filmleri sevenler için kaçırılmaması gereken bir film..
bence gayet güzel,çk etkileyici bir filmdi,tam bir sinemakolik olarak asla burdaki yorumlara katılmıyorum.istediğinizde sizi baştan sona sarabilen en sonunda da müthiş etkileyen harika kurgulanmış bir film,herkese tavsiye ederim..
tam şu soğuk günlerde , hem insana bir yaz tatili havası hissettiriyor , hem de biraz fantastik biraz gerilim arası derken , gerçekten sonunda insanı müthiş şaşırtıyor , bu adamlar filim yapmayı gerçekten biliyor ....