JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Sadece sürpriz finallere bel bağlayan korku-gerilim filmlerine alıştığımızdan ilk bakışta onlardan biri gibi gelebilir ama Guard Kardeşler'in bu ilk Hollywood işlerinde türe hakim bir yönetim gösterdiklerini söyleyebilirim.Başarı ölçüsü tartışmaya açık tabii ki ama kadronun da hatrına bir şans verilmeli.
Yine her zamanki gibi buradaki yorumlara bakıpta büyük beklentilerle seyrettiğim; ancak beklentilerimi tamamen boşa çıkaran bir film... Yalnız bişey dikkatimi çekti, başroldeki kız Nurgül Yeşilçaya bu kadar mı benzer...
yok yok buda olmamış bu tür filmler bi garip oluyo çözemiyoruz sonuna kadar olayı ne bilim çok beğendim mükemmel diyemem ama yinede hoş denebilir bi bakın...
Filmi izlerken konu itibariyle bana hiç yabancı gelmedi.Sonrasında anladımki 4 yıl önce falan izledigim ve çok begendigim Güney Kore yapımı A Tale Of Two Sisters(Karanlık Sırlar)ın yeniden çevrimi.Böyle olunca ister istemez o filmle kıyaslıyorsunuz.Orjilan film bundan çok çok daha iyi oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim.Bu filmde senaryoyu değiştirmişler ama yinede çok fazla etkisi olmamış.Orjinal filmi izlememiş olsaydım fena film olmamış derdim.Eğer bu filmi beğendiyseniz orjinalinide izleyin derim.Yinede bu haliylede izlenebilir düzeyde.
yorumları okuyorum da sanki her gün harika gerilim filmleri çevriliyormuş gibi bu film için vasat değilmiş. gerilimsever biri olarak söyleyebilirim ki bu filmi izlememek eksiklik olur. tabi ki bir altıncı his değil ama ben arşivime ekledim
Şimdi izledim.Halkanın yapımcısı yine konuşturmuş klasını.Şiddetle tavsiye ediyorum.Gerilim hiç azalmıyor ve sonunda olayı müthiş bağlamışlar.Kaliteli bir film 10/8.5