Sandalphon
3 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Bütün film boyunca sıradan bir diziden farksız olarak gelişen ve sırf sonundaki saçmalıkla uyumakta olan seyirciyi şaşırtarak güya kaliteli bir filme dönüşeceğini sanan çok saçma bir yapım, aslında böyle tamamı tutarsız filmlerden oldum olası nefret etmişimdir, yani filmin tamamının aslında boşuna izlendiğini düşündürerek konuların izleyiciye kasıtlı olarak yanlış pencereden sunulduğu filmlerden tiksinmişimdir, çünkü böyle filmler bir nevi izleyiciye hakaret etmişlerdir, gerçekten kaliteli bir film başlangıcından sonuna kadar her anıyla tutarlı bir konu ve izleyiciyi de içine çeken bir görselliktir , yahu madem bütün filmi sadece manyak psikopat bir kızın deli bakış açısına bağlıyacaktınız konuların işleyişine de bu yönde daha fazla ağırlık verseydiniz, bu tıpkı şeye benzeyen bir durumdur; "yediğiniz kek aslında portakallı değildi çikolatalıydı diyip sonra da şaka yaptık ya aslında ortada kek falan yoktu siz sadece hava yediniz!" demek gibi birşeydir, onlar bunu yapıp izleyiciye gülerlerken de biz oturduğumuz sofradan aç kalkarız! bizi aç bırakanlara da güya hayran olup vay be sanata bak diyeceğiz öyle mi!!! insanları salak yerine koymaktan farksızdır bu durum ve bu şekilde kaliteli film yapılmaz, bu yüzden bence baştan sona kadar sıkıcı ve sonlara doğru da zaten bütün filmi boşuna izlediğimizi düşündürerek izleyiciyle alay eden çok ucuz bir film olmuş, televizyonda bile izlenmeye değmez....
İki yıl önce DVDsini izlediğim Kore Yapımı korku filminin (ki o film çok başarılıydı) ABD versiyonu. Yine her ABD Uzak Doğu remakeleri gibi Hollywood yapımcılarını kurban edilmiş bir film. Ben bir Koreli veya uzak doğu bir film yapımcısı olsam herhalde Hollywood İnsan Hakları Mahkemesine şikayet ederdim.
Arkadaşlar yapmayın ya.İyi bir sinema izleyici binlerce film izlemiştir böyle.Başından sonuna kadar kötü ve başarısız bir film.Sürprizlerle kendini telafi istemek istemiş o kadar burdan iki üç arkadaşla yazarız böyle bir senaryo 2/10
filmi izleyecektim ama bazıları filmin sonuyla ilgili bilgiler söyleyince tüm hevesim kaçtı.lütfen yorum yaparken izlemeyenleri düşünelim.şimdi ben bu filmin bir kızın şizofren hikayesi olduğunu biliyorum.filmin sonunda sürpriz olacağını şaşıracağımı biliyorum bir heyecanı kaldı mı hayır.biraz dikkat edelim teşekkürler
A Tale of Two Sisters filminden bol bol alıntı yapılmış,film oldukca sıradan o kadar çok klişe var ki izleyin karar verin ve filmin senaryosu kopuk mantık hatasıda var.
Hiç beğenmedim, klasik bir korku filmi gibi devam edip klasik bi film gibi biten film. 6. hisle kıyaslamak mümkün bile değil çünkü 6. his filmi oyunculuklar açısından ve kurgunun özgünlüğü açısından tartışılmaz. ama bu zırvalık artık özgün olamaz ve şaşırtıcıda olamaz. eğer benim kadar zeki iseniz:) filmin sonunu kesin anlarsınız. en azından o değilse budur dersiniz birinden biri kesin tutar:)) başka aşklar peşinde koşun.
Bu filmi çok başarısız buldum. Sonunda bir süpriz yaparak seyirciyi şaşırtmak istemişler ama bu tarz filmleri sevenlerin yutmayacağı bir numara. Zaman kaybı...
Sinemada izlenecek bir film değil malesef.Altıncı his filminin benzeri bir sonla bittiği için filmin sonu biraz etkileyici olmuş.benim için boşa geçmiş iki saatti.