ORHAN SANDIKCI
18 Nisan 2026 tarihinde eklendi
2003 yapımı Güney Kore filmi Karanlık Sırlar (A Tale of Two Sisters) ile aynı senaryoya sahip, zaman zaman gerilim ve korku atmosferini hissettiren, tahmini zor sürpriz sonuyla ters köşeye yatıran oldukça başarılı bir film. Özellikle zekice kurgulanmış finali gerçekten şaşırtıcı. Dönemine göre oldukça başarılı olan görsel efektleri ve gizem unsurları ile merak içerisinde tutmayı başarıyor. Süresinin kısalığı sayesinde temposu hiç düşmüyor ve kendisini bir solukta izletiyor. Emily Browning ve Elizabeth Banks’in oyunculukları güzeldi. Mutlaka izleyin
Film hakkındaki güzel yorumlara dayanarak izledim.Açıkçası fazla akıcı bulmadım filmi hatta baya baya sıkıcı dahi denebilir. Fakat son sahneleriyle dikkat çekici.Boş vakit varsa izlenir.Ama gerilim kısmının altında yatan psikolojik durum beni daha çok etkiledi.
spoiler:
Hepsi babasının suçu.Ve küçük kızda babasını hemşireyle görünce hatalar zinciri başlıyor. Küçük bir kızın gözünde bu ne kadar büyük bir felaket. Adamda da mide çok sağlammış hem karısı hem kızı 10 ay önce ölmüş adamda gam yok keder yok. Kızımızda yaşadığı vicdan acısıyla gerçeği unutup herşeyi hemşirenin üzerine yıkarak geçmişi sileceğini sandı.Babayı halen suçluyorum kızıyla yeterince ilgilenmedi.Market çalışanına çok üzüldüm ama :((
Doktor Anna nın yaşadığı travmayı Doktoru atlattığını söylese de atlatamamıştır.Evdeki bakıcıyı sevmemektedir. spoiler: Bakıcının Babası ile ilişkisi Annayın durumunu daha kötüye sokmaktadır. Ayrıca Anna'nın beynindeki fikirler onu iyileştirmemektedir
Çok beğenerek izledim.Filmin sonu hem çok şaşırtıcı hemde filme ayrı bir güzellik katıyor.Mutlaka izleyin derim.Tahmin edilemiyecek bir son oluyor.Şaşırdım.İzleyin sizde şaşırın :) 10/8
klişe klişe klişe diyesim geldim.ama sıkıcı değil bu arada,çok kalitesiz falan da değil.sadece daha önce pek çok kez izlediğimiz bir tarz ve aman aman bir yenilik getirilmemiş.genç oyuncular ve elizabeth banks başarılı,finale doğru bir iki sürpriz olsa da yine de hikayenin aslı ana hatlarıyla kafanızda canlanıyor filmin ortalarında.türü sevenlere önerebilirim,dediğim gibi kalitesiz değil,sürprizler de var.sıkılmadan izleyebilirsiniz.bir filmi beğenip beğenmemeniz her zaman izlemeden önce ne beklediğinize bağlıdır.buna dikkat ederek izleyin derim.
evet filmde süprizler var..fakat korku filmi olarak hoşuma gitmedi..gerilim de sıfır ayrıca..normal bir saatte izlenicek bir filmden öteye gitmiyor.beğenmedim.