sarpcore
12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlerken konu itibariyle bana hiç yabancı gelmedi.Sonrasında anladımki 4 yıl önce falan izledigim ve çok begendigim Güney Kore yapımı A Tale Of Two Sisters(Karanlık Sırlar)ın yeniden çevrimi.Böyle olunca ister istemez o filmle kıyaslıyorsunuz.Orjilan film bundan çok çok daha iyi oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim.Bu filmde senaryoyu değiştirmişler ama yinede çok fazla etkisi olmamış.Orjinal filmi izlememiş olsaydım fena film olmamış derdim.Eğer bu filmi beğendiyseniz orjinalinide izleyin derim.Yinede bu haliylede izlenebilir düzeyde.
klişe bir japon korku filmi remakei gözüyle izlemeye başladım bu filmi. halka, garez, göz gibi benzerlerinden film boyunca pek bir farkı yoktu. filmin en güçlü yanı kesinlikle finali. filmin basit bir film olduğunu düşünerek izlediğim için sonu hakkında bir düşüncem yoktu bu yüzden şaşırmadım desem yalan olur. beklenmedik bir finaldi gayet iyi hazırlanmış. güçlü finali ve elle tutulur oyunculukları için 6/10
Bu yorumu lütfen okuyun.. Çünkü diğer yorumların çoğuna katılmıyorum. İzledğim en iyi korku filmiydi harika ötesiydi sonunda tüyleriniz diken diken olacak ve ağzınızda açık kalıcak.. Film zaten güzel gidiyodu ama klasikdi fakat sonunda gerçekten o kadar şaşırdım ki sonunu kimse tahmin bile edemez. Filme aşık oldum resmen.. Yani ben bayıldım ve sizin de bayılacağınızı biliyorum eğer korku filminden anlıyorsanız tabi.. Kesinlikle harika ve kesinlikle izleyin!
izledikten sonra "Saklanbaç" filmini anımsamadan edemedim. sonu şaşırtıcı filmleri hep etkileyici bulmuşumdur. gayet başarılı bulduğumu söylemeliyim. 9 puan veriyorum.
yok yok buda olmamış bu tür filmler bi garip oluyo çözemiyoruz sonuna kadar olayı ne bilim çok beğendim mükemmel diyemem ama yinede hoş denebilir bi bakın...
Yorumlardan sonunun ılgınc olduğunu anladım ve fılmın basından ıtıbaren yorum yapmaya calıstım ama aklıma gelen onlarca tahmınden hıc bırını tutturamadım :) bence gayet basarılı bır gerılım fılmı bu tur bır fılmden ıstenenı veriyor. 9/10
Filmin sonunda ilk bastan cok etkilendim sonra biraz gelisen olaylara gore sonu degerlendirince olaylar sacmalamislar diyeceksiniz neyse vakit gecirilebilir iyi seyirler....
Kurgu türün sevenleri için oldukca klasik gelsede,anlatım,mekan,oyuncu seçimleri vs.oldukca başarılı idi.Sıkılmadan,gerilerek izleyebileceğiniz bir yapım.10/8
sanırım bu filmin orijinali kore yapımıydı ve bence çok daha iyiydi. hollywood versiyonu çok basit olmuş. filmin sonunu ilk on dakikayı izledikten sonra tahmin edebilirsiniz.
Bu filmi çok başarısız buldum. Sonunda bir süpriz yaparak seyirciyi şaşırtmak istemişler ama bu tarz filmleri sevenlerin yutmayacağı bir numara. Zaman kaybı...
fena sayılmazdı en azından temposu çok fazla düşmeyen bir film ama sonu şaşırtıcı değil bence filmin seyrine göre sonu tahmin edilebilirdi.yinede izleyin derim.