zuhal S.
4 Nisan 2020 tarihinde eklendi
İyi bir aksiyon filmi, ritmi çok hızlı ilerliyor. Esasında hikaye klasik ama spoiler olmasın diye bahsetmeyeceğim. Bu boş zamanlar da rahat rahat izlenebilir.
Yine S. Spielberg yine teknolojinin insanoğlu üzerinde yaratmış olduğu ele geçirilebilme endişesi üzerine oluşmuş yapay algı. Sahibi olduğu film şirketi tarafından D.J. Caruso'ya çektirilen film aksiyon dozu yüksek ve filmin finaline kadar izleyiciyi istim üstünde bırakan bir yapıya sahip bir yapım. Başrollerinde ise Spielberg'in favori oyuncusu Shia LaBeouf ve "Gelin Benim Olacak" filminin sempatik gelini Michelle Monaghan var. Filmde her ne kadar abartının sınırları zorlansa ve mantık hatalarının dibinede vurulsa kendini izlettiriyor.
Başarılı bir aksiyon, değişik bir senaryo, çok başarıı bir çekim, ortalamanın üzerinde oyuncuklar kısaca çok iyi bir aksiyon filmi, keyifle izleniyor. Fakat belirtmeliyim ki; fimin önemli eksiği başrol oyuncusu Shia LaBeouf role pek yakışmamış, onun yerine bir Matt Damon, Keanu Reeves veya Colin Farell çok iyi giderdi.
Sıkılmadan izleyebileceğiniz,aksiyonu film sonuna kadar düşmeyen,senaryo bakımından gayet başarılı diyebileceğimiz bir film.Son yılların başarılı genç oyuncusu Shia LaBeouf yine iyi bir oyunculuk sergiliyor.
S.LaBeouf ve M.Monaghan ikilisi çok iyiler. Özellikle de S.LaBeouf Transformes serisindeki oyunculuğunu burda tavana vurdurmuş. Göz dlduran bir oyuncu. Film son derece güel. Aksiyon ve gelecek dolu :D Yani sonumuzun nerden olacağına dair. Cep telefonu icat oldu muhabbet bozuldu; kameralar icad oldu Ademin soyuna kum doldu...
izlenecek seviyede bir film devlet düşmanı ile alakası yok taken 96 ile de alakası yok 108 dedim ben devlet düşmanı nı izlemediyseniz önce onu izleyin derim senaryo biraz klışe olsada yinede fena değil geçiş sahneleri kovalamaca sahneleri fena değil boşa vakit geçirmiş olmazsınız..