miramus
1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
12 eylül'ün anlatıldığı "başarılı" ya da farklı tarzda öyküler her zaman tüylerimizi diken diken ediyor..12 eylül'ün toplumda yarattığı tahribat ya da başarısız devrim hareketleri çok güzel işlenmiş..Kapanış ise sanırım her izleyende bi hüzün yaratmıştır..
Farklı bi pencereden yine aynı manzara..12 eylül unutulmaz unutulmayacak da..trajikomik hikayesiyle izlenilmesi gerekir..
Sıradan bir olay çok güzel anlatılmış. Film baştan sona kendini keyifle izletmeyi ve sonunda sizi duygulandırmayı başarıyor. Türk sineması adına iyi bir yapım olmuş.
Filmin Tarsus’ta çekilmesi daha bir çekti beni.Yıllar önce doğuda yaşananları anlatıyor ve bu yönüyle takdir edilebilir.Özgü Namal her zamanki gibi hakkını veriyor.Ben bu filmi sevdim;hem komik,hem dramatik.
filmin son kareleri mükemmel ötesi hayatımda o kadar duygulanmadım!komik film sehirinde ama içinde çok fazla duygu yüklü!1980 dönemini ve darbeler hakkında az bi bilgisi olan insanların çok rahat anlayacağı frekansta bi film!son kareleri ve özgü namalın baba demesi hatta cast geçerken aynurun söyledi parça mükemmel!
üstelik filmin yönetmeni olan sırrı süreyya 'nın ilk yönetmiş oldugu ve oynadıgı film büyük bi özgü namal hayranı oldugumu belirterek :D devam diyorum gerçekten çoook güzel bi filmdi.....
ben bu filmin dvdsinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum.Fakat izleyince büyük bir şokla karşılaştım.film beklemediğim bir sonla bitti.trajikomik değil de daha komedi ve politik bir film bekliyordum açıkçası bu filmden beklediğimi alamadım