Zincirbozan
    3,2
    Zincirbozan hakkında görüşlerin ?

sezen6348
    sezen6348

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Türk politikasına dönemlerine damgalarını vuran siyasetçilerin günümüz Türkiyesinin "kara günler" olarak adlandırdığı 1980 başlarındaki rollerinin beyazperdeye aktarılmasının fazlasıyla dikkatleri üzerinde toplayacağına emnim. Avni Özgürel in konuyu çok iyi senaryolaştırdığını düşünüyorum....
    karizmatik062915
    karizmatik062915

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çoğunlukla darbe ile ilgili filmler tutuluyor bununda tutulacağını düşünüyorum ve derbiyi çok güzel anlatacağına inanıyorum kadroda sağlam hadi hayırlısı...
    csandikcioglu
    csandikcioglu

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    sonunda birileri hakketen Türk toplumunun gerçeklerini anlatacak film yapma cesareti buldu..Hep aşk hep meşk nereye kadar.Yakın tarihimizle ilgili sinemada aman aman ne filmi var?Aslında film yapılcak o kadar çok konu var ki...ama Türkiye de her şey ne yazıkki gişe=( şimdiden tebrikler
    uzim
    uzim

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Çanakkale Savaşından yüzlerce film çıkar ama bizim yönetmenlerimiz bu konu ile pek alakalı görünmüyor.
    Amerika ve diğer devletler yıllardır yaptıkları savaşlarda haklı olduklarını vurgulamak ve diğer halklara sempatik gelmek için sinemayı kulanırken bizler hala darbelerin izi altındayız..
    keremer
    keremer

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Çok iyi gerçekten. Böyle bir konunun işlenmesi benimde çok hoşuma gitti. Yakın geçmişimizi irdelemek o dönemde yapılan hataları hatırlamamıza ve tekrar etmememizede vesile olabilir... Türk sinemasındaki değişimden gayet memnunum ve bundan sonra daha çok türk yapımı filme gitmeye gayret edicem.
    denkkk
    denkkk

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Bu ülke için birşeyler yapmaya çalışanlar zindanlarda işkence gördüler ve dar ağaçlarında asıldılar ve Vatan haini ilan edildiler o zamanlarda yaşananlar saklı kalmamalı politik filimler yapılması biraz geç kalındı ama merakle bekliyorum