Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
21 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Naziler üzerine yapılan filmlere hep bayılmışımdır. En iyisi değil ama gayet başarılı. Hem naziler, hem ırkçı amerikalılara gönderme yapılan bir film. Sürükleyicilikte bir o kadar iyiydi.
ne söyliyim bayıldım.. nasıl kaptırdım kendimi bilmiyorumda sonunda gerçekten gözlerim doldu titanicten sonra ilk defa ağladım :))) final gerçekten çok güzel yapılmış bi film önericem en az bunun kadar güzel passchendaele .. bunuda izleyin bence
filmi izledim, guzeldi ancak er ryan i kurtarmak la kiyaslanmamali diye dusunuyorum. cunku bu filmde o kadar fazla dram ve savas sahnesi yoktu. savasin olumsuzluklari bile ele tam anlamiyla alinmamis. izlencek bir film. pisman olmazsiniz...
çatışma sahneleri çok gerçekçiydi. savaşın alışılagelmiş görüntüsü dışında çok farklı çizgiler de taşıyan bir film. uzun ama sıkmıyor. tavsiye ederim kaçırmamak gerek 8.5/10