sıcak,samimi,sakin bir film emma thompson ve dustin hoffman rollerinde çok iyiler.özellikle harvey in ailesiyle ilişkisi insana epey dokunuyor güzel bir film mutlaka izleyince size de anlamlı gelecek 9/10
emma tompson çok güzel oynuyor.film bir çok konuyuyu işliyor.40 yaşlarındaki kişilerin annelerinin artık sıkıntı vereceğini,ingiliz,amerikan toplumlarının çatışmasını,anne baba boşanmasının evlenirken de dert olacağı gibi
babanın aile içinde yalnız kalışı,adeta itilmişliği çok güzel verilmiş seyirciye,yer yer boğazınızın düğümlendiğini hissedeceksiniz...gayet hoş,sıcak bir filmdi...
Dustin Hoffman ve Emma Thompson ın oyunculukları cok doğal.Hikayenın enterasan hıçbir tarafı yok.Hatta bana gore son derece yuzeysel bir fil.Sıkılmıyorsunuz bır sekılde ızlenıyor ama cok da akıcı değil.İzlerken "insan umudunu kaybetmemeli" dedirtiyor.sıradan ve doğal bır aşk hıkayesi...
gayet sevimli,samimi ve hemen de biten bir film.hikayeye kapılıp kadın ve erkeğin bir araya gelmesi için siz de dua ediyorsunuz,romantik filmlerin başarısını kanıtlayan ögelerden belki de en önemlisi de budur zaten.oyuncular şahane,emma thompson ve dustin hoffman harika bir ikili oluşturmuşlar,içinizi ısıtan bir film,rahatlıkla tercih edilebilir.hayatın içinden pek çok sahneye şahit oluyorsunuz,zaten çoğunu kendiniz de yaşamışsınızdır.
Son derece romantik,soft bir hikaye.dustin hoffman son derece sevecen ve sakar,emma tomphson ise özellikle davete giderken giydiği siyah tuvaletle oldukça zarif.yalnızlar rıhtımında gezinen ruh ikizi 2 insanın birbirlerinin hyatını nasıl değiştirdiğini görmek gerçekten çok güzel.7.5/10