Bence mükemmel ötesi bir filmdi.Hayatım da en çok güldüğüm filmlerden biri.Jack Black gerçekten hakkını vererek oynamış.İzleyin.Ayrıca filmi kötüleyenler de kesinlikle filmde ki dalga geçilen sahnelerden birşey anlamamış olanlardır.
Resmen yaradılışla adem a.s. ve çocuklarıyla dalga geçiliyor komik olsun diye herşey çekilmezki hemen kapattım zaten böyle filimleri yapanları kınıyorum
filmi iki kere izledim bence çok komikti tabiki birçok şeyi tiye almış film özellikle din ve cinsellik konuları üzerinde baya bi durmuş ama sadece komedi filmi olarak görürseniz bir sorun yok bende öle yaptım benim hoşuma gitti çok güldüğüm sahneler bile vardı ama tabi herkesin espri anlayışı farklı ben 8/10 veriorum iyi seyirler
Çok iyi olmasa da izlerken sıkılmadığım bir film.Çeşitli yerlere eleştiriler gitmiş ama dalga geçme yok.Mizah yoluyla eleştiriye açık olmayanların hoşuna gitmeyecek ama genel olarak sıkılmadan izlenebilecek bir film. Hristiyanlar İsayı bile eleştirecek filmler yaparken müslüman toplumlarda hala bu tip filmlere karşı çıkılması hoşgörü eksikliğinin giderilmesi gerektiğini açıkca gösterir.
Berbat bir yapım. Komedi olacak hiçbir yanı yok. Vasatın o kadar altında ki vasattan bakarsanız göremeyebilirsiniz. Onun yerine romantik komedi olan The ugly Truth izlenebilir. İyi seyirler...
izlediğim en kötü filmlerden bir tanesi. dinlerle dalga geçilmeye çalışarak ortaya bir komedi filmi çıkarılmak istenmiş. seyretmenin vakit kaybı olacağı bir film.
jack blackin oyunculuğu, iyi yazılmış diyaloglarla beslenince ortaya karnınıza ağrılar girdirecek bir film çıkıyor. dinlerle dalga geçilmişse ne olmuş? sonunda bu bir film. biraz önyargısız olalım.