yasoergin
22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
1 kadar güzel bir dilm olmasada 2incisine nazaran oldukça iyi bir film.Oyuncu kadrosuna ilk bakıldığında ön yargılı olunabilir ama filmi izleyince anlayacaksınız ki bu kadro film için bir eksi değil.Bence beklentilerin çok üzerinde bir film. Ayrcıca sonunuda oldukça iyi bağlamışlar.Vampir filmlerini seviyorsanız kaçırmamanız lazım. 10/7
Serinin en iyi filmi bence.Seriyi baştan izleyecekler için aslında sıralama şu şekilde olmalı.İlk olarak Lycanların yükselişini sonra 1. ve 2. yi izlemek gerek.Çünkü zaman olarak Lycanların yükselişi bütün herşeyin başlangıcını konu alıyor.Seri harikaydı.Çok büyük bir etki bırakmıyor ancak izlerken haz duyuyor insan.Seriyi merak edenler hiç tereddüt etmeden izlesinler.
Arkadaşlar film harika. İlk 2 filmin öncesini anlattığı için Kate Beckinsale oynamıyor. Ancak filmin son sahnesinde ortaya çıkıyor. Bill Nighy (Viktor) ın performansı tek kelimeyle harika. İzlediğim vampir filmlerinde, vampir karakterini üzerine en iyi oturtan adam. Tek kelimeyle harika bir siması var. Bill Nighy aynı zamanda Karayip Korsanlarında Davy Jonesı oynayan aktör. Bu yönden düşünün ve adamın ne kadar harika bir oyuncu oldugunu anlayın. Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum...
filmde kate nin oynamaması büyük bir eksilik acaba onu nasıl saf dişi ettiler cok merak ediyorum viktor yeniden aramizda devam filmimi bana bir garip geldi
ben bu filmi New Yorkta izledim oldukça güzel bir film herkese tavsiye ederim vakit geçirmek için ideal ama bence 1. film en iyisiydi ilk filmdeki tadı alamadım ama yine dediğim gibi oldukça güzel bir film...
eyer resident evil filmlerini seviyorsaniz bunu da seveceksiniz. farkli konulardan bahs etseler de bu filmler bir-birilerine cok benziyorlar. iyi seyirler .emin olun ki hic sikilmayacaksiniz.
Arkadaşlar 3. film ilk savaş yani düşmanlığı başlayışı.1ve 2. filmlerde hep anılarını hatırlardı lucian.Yani sonja victorum öz kızı.Kate Backinsale ise ilk filmlerden Selene olarak tanıyoruz.İkiside farklı olduğundan oynamadı bu filmde Kate.Bence iyi düşünülmüş.