Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi
3,8

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi bana göre.Len Wiseman ın çektiği ve izlerken hiç bir şekilde odaklanamadığım iki filmden sonra yönetmenlikte daha tecrübesiz bir isim olan Patrick Tatopoulos un seriye daha hakim bir izlenim vermesi ilginç gerçekten.Yine de genel olarak sınırlı bir hayran kitlesine hitap ediyor.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İlk ikisi kadar sevmesem de, seriyi tamamlamak adına gitmiştim...
Chev
Chev

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Görsellik dışında pek abartılcak birşey yok bence..Güzelmiydi güzeldi tabi,Lycan karakteride en iyisi olmuş diğerlerinin yanında..7,5/10
Engin Yüksel
Engin Yüksel

13 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
diğer iki film serisinin yanında daha iyi ve gereksiz yere uzatılmamış 3,5/5
odinhan
odinhan

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Seriyi tamamlamış olmak için seyrettiğim,efektler ve görsellik haricinde birşey ifade etmeyen bir yapım.10/6
tarhansimsek
tarhansimsek

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Karışık bir yapı. Sıralamaya koymak diğer filmleri izlemiş olmak lazım. Tad alamadım doğrusu. Bilmiyorum eksik bir yön var. Yani tamam görsellik ve atmosfer iyi. Lakin kurguda baya bir sorun yaşanıyor. Belki de devam film olacağı düşünülmemiş ve ortaya böle bir yapı çıkmış da olabilir. 7/10
karizmatik062915
karizmatik062915

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
gereksiz film...:S:(
m-cengiz
m-cengiz

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bence bu filmde diğer iksi kadar çok güzeldi.bi arkadaşın dediği gib gözler hep kate backinsale i arasada çok keyif aldım izlerkentempo bir an bile düşmüyor filmde..
nskmourinho
nskmourinho

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
İlk iki filmden daha değişik bir şekilde çekilmiş.Daha az mekanlar kullanılmış biraz masalımsı bir hava verilmiş.Bir kere izlendiğinde keyif alınacak bir film 6/10
peerless92
peerless92

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
ewet serinin 3. filmi we 1 den sonra en iyi film sadece 2 beklenildigi kadar ii degildi diyebilirim bu filmde hikayenin başına dönülmüş lycan ları anlatıyor sürükleyici aksiyon sahneleri hoş ama yinede ilk filmin tadını wermiyor o bir gerçek tabi birde kate in yoklu beni filmden biraz soguttu :( 10/6
Sedatt G
Sedatt G

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Lycanların yükselişi 2008 yapımı filmde Victor özel yeteneği olan bir lucia yı (lycan dır kendisi) çocukken öldürmeyip kendisini köle etmesiyle başlar. Lucia Victor ın kızıyla bir ilişkisi vardır. Victor ın bu ilişkiyi duymasıyla lucian a ağır ceza vermesi lucia da var olan özgür olma düşüncesini Victor dan kaçarak gerçekleştiri ; ama sevdiği kadın victorda dır. Sevdiği kadını kurtarmaya gider. Film çok karanlık mekanlar da çevrilmesine rağmen savaş sahnesi ve sürükleyicili yle dikkate çekiyor. filmin ilk bölümü ile konu bütünlüğü çook ii sağlamış. izlemediyseniz, izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca filmde ışıklandırma yetersizdi diyebilirim.
lifeend
lifeend

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Filmde düşmanlığın başladığı döneme gidiyoruz güzel ama nedense oradan bir türlü kurtulamıyoruz ne mahkum olan lycanlar nede seyirci olarak biz.yönetmen fazla masrafa girmeden filmi kotarmaya çalışmış izlenimi oluştu bende buna paralel olarakta aksiyon açısından yetersiz kaldı.
atelo-2
atelo-2

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
benım için ilkler önemlidir,izledim ama cok güzel bir film diyemiyecem ama yinede gidin