Öncelikle ilk filmi izlemeden yorum yapmak insanları yanıltabilir.Çünkü ilk filme ben de bol efektli bir vampir kurt adam filmmi deyip geçmiştim.Konusu içinde Anne Ricenin kurgusuna konu olan filmlerden sonra az da olsa beklentim vardı fakat birçok şey havada kaldığından konu oluşturulmak istenmiş ama becerilememiş bir film izlenimi vermişti.Fakat bugün beklenti olmadığından serinin bu filmini yeni izledim ve gerçekten ilk filmde anlamsız kalan şeylerin kurgudan dolayı bu filmde aktarılmış olduğunu görmek seriyi benim için insanın boş zamanında vakit geçirmek için izliyeceği bir film olmaktan çıkardı.Karakterler Vampir Günceleri serisindeki kadar iyi olamasada, şimdiden serinin yeni filmini merakla bekliyorum.
Ben bu filme oldum olası alışamadım sanırım bir türlü bu filme yıldızımız barışmıyor, halbuki vampirli filmleri de severim. Bu filmi de çokn sıkıntısıyla seyrettim, onun için fazla yorum yapamayacağım.
Sıkılmadan izleyebileceğiniz fantastik bir film. Fakat önce ilk iki filmi izlemenizi tavsiye ederim.Filmin ortasından itibaren 'acaba bundan sonra ne olacak?' diye merakla beklemeye başlıyorsunuz.Filmin süresi kısa fakat her dakikası aksiyon dolu. Kısacası rahatlıkla 9/10 puan verebileceğim bir film. Çünkü vaat ettiği karanlık atmosferi başarıyla sağlıyor.
dün bu filme gittim. Umduğumu bulamadım demiyorum ama aman aman da güzel değildi. arkadaşın dediği gibi dövüş sahneleri çok yakın olması bazen insanın başını döndürüyor. birde filmde sadece bir şato gördük okadar oyuncu kadrosuda çok dardı. yinede boş vaktinizi iyi değerlendirebileceğiniz bir filmdi 5/10
Film beklediğim gibiydi ve diğer filmlerde bir kaç saniye gördüğümüz ve geçmişi hatırlarken andıkları sahneleri tam olarak izledik.Herşeyin başlangıcını gittik.Güzel bir filmdi.Efektler olsun senaryo olsun.Ama yinede ilk filmi anmadan edemedim...