Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi
    3,8
    Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi hakkında görüşlerin ?

Ilknur K
    Ilknur K

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Film görsel açıdan başarılı idi. vermek istediğinide açıkça veriyor. yani the beginning.
    lifeend
    lifeend

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Filmde düşmanlığın başladığı döneme gidiyoruz güzel ama nedense oradan bir türlü kurtulamıyoruz ne mahkum olan lycanlar nede seyirci olarak biz.yönetmen fazla masrafa girmeden filmi kotarmaya çalışmış izlenimi oluştu bende buna paralel olarakta aksiyon açısından yetersiz kaldı.
    Rainbow-2
    Rainbow-2

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    serinin en iyi filmi olabilir film gerçekten müthiş olmuş ama ilginç olan serinin en iyi filmi diyebileceğimiz bir film nedense serinin en kötü filmi olan 2. evrim (dikkat filme kötü demiyorum serinin en kötüsü)serinin 1. film 8.2 3. film lycanların yükselişi 7.6 alırken serinin en kötüsü 8.6 alıyor bence oylamaya katılan arkadaşlar oylarını daha dikkatli kullanmalı evrimden daha kötü diyecek biri olduğunu sanmıyorum 1 filme yarıştıranlar olabilir ama 2.filmden kesinlikle kat kat iyi yani her halükardada oylar çok kötü kullanılmış ben filme 9 puan verdim puan sıralaması yaparsam
    Karanlıklar Ülkesi 8.5 Karanlıklar Ülkesi : Evrim 7.5 Karanlıklar Ülkesi : Laycanların Yükselişi 9 Aslında bu tür seri filmlerde 3. en kötü olur ama bu sefer gerçekten müthiş olmuş nedenleri şöyle sıralaya bilirim film içinde bir çok şeyi barındırıyor
    Çok Güçlü Bir Aşk (Romeo Julliet Aşkı Gibi Aşkları için Hayatlarını tehlikeye atıyorlar) Özgürlük Savaşı (Özgürlük İçin Savaşan Bir Adam )Fantastik Bir Hikaye
    Klasik Vampir Kurtadam filmlerinden farklı olması ( Zaten Karanlıklar Ülkesinin Tutulmasının En Önemli Sebebide Bu Hep İnsanların Avladığı Vampirler ve Kurtadamların İç Savaşlarını ve Herkesin İyi Olabileceğini Gösteriyor)
    volkanick
    volkanick

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Ortak görüşe bende katılıyorum,bu film serinin en iyisi.Bunda en önemli etkenlerden birinin hikayenin içindeki aşk olduğunu düşünüyorum.Ayrıca her ne kadar çoğu karanlıkta kaldığından tam olarak görülemesede etkileyici görsel efektleri ve Bill Nighy -Victor- un iyi performansı filmin diğer artıları..Kafama takılan noktalardan biri vampirlerin birini ısırarak onun geçmişini izleyebilmeleri.Birinin kanını emerek onun hafızasına girebilmek çok saçma gibi duruyor ama şu anda yaptığım bir çözümlemeyle olaya bir yorum getirmek istiyorum.Vampir birinin kanını emerken o kişinin hayatı gözlerinin önünden film gibi geçmeye başlıyor, ölüme çok yaklaştığı için ve bu sayede vampir onun sadece kanını değil hatıralarını da sömürmüş oluyor.Bence..:))Filmi izlerken beni derin düşüncelere salan olaylardan biri,Lycanların vampirlerin güvenliğini sağlamasına rağmen hayvan ve köle muamelesi görmesi,bu durum sizede tanıdık geldi mi'Yıllardır bizimle alakası olmayan savaşlarda gerçek vampirlerle birlikte savaşmamıza rağmen hala birlikte savştıklarımız tarafından dışlanmamız,hor görülmemiz hatta barbar diye nitelendirilmemiz gibi..
    alone-dragon91

3. film underwold Rising of Lycans
    nurguldemirbay
    nurguldemirbay

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten çok güzel. yüzüklerin efendisi tarzında film sevenler bu filmi kaçırmasın bence. ama mutlaka sinemada izlenmeli.görselliği yüksek bir filmayrıca ben bu filmin serisini bilmiyorum diğer serilerinin ismi de aynı mı acaba
    mn51
    mn51

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Film çok güzeldi çok beğendim.Yalnız bir şey dikkatimi çekti.Kurt adamlar bu kadar zahmete katlanıp neden gece saldırıyorlar.Gündüz saldırsınlar rahat rahat kaleyi alsınlar.Gündüz karşılarında rakiplerini bulamazlar.
    disi-tatanga
    disi-tatanga

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    ben ve arkadaşlarım ilk serisini izlememiştik. ama bu bölüm güzeldi müthiş bi film.. müthiş performans..oyunculuk diye buna derim..
    odinhan
    odinhan

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Seriyi tamamlamış olmak için seyrettiğim,efektler ve görsellik haricinde birşey ifade etmeyen bir yapım.10/6
    RAIN-M
    RAIN-M

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Bence fena olmamış güzeldi lakin vampirler biraz pasif kalmış gibi geldi okadar ama Lycans baya iyi olmuş güzel vakit geçirilebilecek bir fil Birinciden biraz kötü ama ikincisinden çok çok iyiydi bence.
    janitschar
    janitschar

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Konusu çok bildik halkı mısırlıların esareti altında yaşayan Musa halkına özgürlük vermeye çalışır.Kutsal kitaplarda bir israil oğluna işkence yapan mısırlıya MUsanın nasıl karşı çıktığı anlatılır.
    Bu filmde MUsa rolünde oynayan kişi Lucian.
    Başka filmde Neodu bir başkasında furionlu riddickti.
    Hatta Riddick günlüklerinde,Musanın hikayesine necromongerlerin en çok korktuğu tür olup liderlerinin de taraflarından öldürüleceği kehaneti onları tüm furion erkeklerini doğar doğmaz öldürmeye yöneltmişti.

Lycanlerin yükselişi film falan değil..Ekonomik çıkar sağlamaya yönelik bir şey.Mide bulandıran sahneleriyle bildik hikayesiyle benden 10 üzerinden 0 aldı.
    Kültürsüz Amerikanın hikayesiz Hollywoodun dünya sinemasına sunduğu bir rezillik abidesi..
    mulihidika
    mulihidika

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Bence 1 ve 2 nin ardında sönük kaldı sonja nın seçiminde yanlışlık var cunku 1 ve 2 ızleyen bırısı lucianın sevgılısının sarısın oldugunu goreceklerdır.
    Tamam! bu flim de guzel ama 1 ve 2 dekı selene ve michaellinde oynadıkları kadar olmamıs.
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    dört dörtlük bir sinema ziyafeti...
    cahilperiler
    cahilperiler

evet film +18
    ademspielberg
    ademspielberg

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    filmi izlerken cok keyif aldigimi oncelikle soylemek istiorum fakat sunu farkettim serinin bu 3. filmi nin 1.den once yapilmasini tercih ederdim olsun yinede guzel olmus bu tarz filmlerde hoslananlarin keyif alacagini umuyorum herkese iyi seyirler....