bame54
1 değerlendirme
30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bence iğrenç ötesi bir filmdi. param boşa gitti. hiç beğenmedim.tecavüz sahnesini çok abartmışlar ve çok uzatmışlar. hiç gerek yoktu. kesinlikle tavsiye etmiyorum.hiç de gerilmedim. çok basit bir filmdi. gittiğime çok pişmanım.izlemeyenler hiç bir şey kaybetmez.sakın gitmeyin.
Filmi seyrettim.Türünün gerçekten en iyi örneklerinden olduğu fikrindeyim. Gerilim türü seyretmekten hoşlanmayanlar filmi karalamakta haksız bence. Film için eleştirilecek 2 küçük nokta sayabilirim: - Suçlular yaratık misali çok zor ölüyor. - Tecavüz sahnesi gereksiz yere uzatılmış.
hiç bi gerilim bi aksiyon yok. çok sıradan bi film. tavsie etmiyorum. bu filmi begenen arkadaşlar bu filmin neresinden korktunuz gerildiniz allah aşkına ... heyecanlandıracak bi sahnesi bile yok. izlediğim en kotu korku filmlerinden birisiydi :(
Arkadaşlar gerilim türünde izlenicek güzel fimlerden biri..Hiç sıkmadan net bi şekilde akıyo gerilim tarzı filmlerden hoşlanan herkeze tavsiye ederim..10/8
Hoş bir yeniden çevrim fakat beğendiğimi söyleyemem.İyi ilerliyor gibi gözüküyor ama klişelerini bile kullanmayı beceremiyor ilerleyen sahnelerde, kısacası vakit kaybıydı.5/10
kötü. tavsiye etmem.arada sırada film seyredenler için iyi olabilir ama filmkolikler için berbat gelecektir.açık +18.boşuna zaman kaybı.tek beğendiğim 'bantım ve ipim yoktu' demesi çok zekice10/4 (bu da kızın kaçma azmi için olsun.)
ben öyle çok yorum yazan biri değilim bu sayfalara ama bu filmi salı gecesi sinemada üstelik salonda tek başıma seyrettim / oldukça sağlam seyredilmesi gereken bir gerilim başyapıtı ( gerçekten oluru varmı bunların dedirten bir film ) mutlaka gidin
filmin yavaşladığı hadiii artııık dedirttiği yerler oldu ama genede iyiydi insanlar dokuz canlı başlarından vurulmadıkça ölmüyor bu nokta biraz abartılmış
eğer bu film içinde hala mükemmel diyemeyeceksiniz daha ne bekliyorsunuz derim size gerçekten film mükemmelin ötesinde harika bir film kesinlikle herkezin izlemesini tavsiye ederim 10/10 başka söyleyecek laf bulamıyorum ;)